PANA de CURENT la METROU. CIRCULAŢIA a fost ÎNTRERUPTĂPANA CURENT METROU. CIRCULAŢIA este ÎNTRERUPTĂ la METROU pe o MAGISTRALĂ. Chiar în această dimineaţă, curentul de la metrou a fost întrerupt. 

Metrou
Metrou

UPDATE: Potrivit reprezentanţilor METROREX, metroul nu a circulat, în interval 8.48-9.01, între staţiile Brâncoveanu şi Berceni din cauza unei avarii la sistemul de alimentare cu energie electrică.

Avaria a fost remediată şi toate trenurile şi-au reluat circulaţia.

Circulaţie întreruptă în sensul de mers spre Berceni. În difuzoare s-a auzit atenţionarea Metrorex. 

PANA CURENT METROU. CIRCULAŢIA este ÎNTRERUPTĂ la METROU pe o MAGISTRALĂ. Curentul de la staţia de metrou Dimitrie Leonida a fost întrerupt. Călătorii au fost nevoiţi să meargă prin beznă, având doar câteva lumini de lanternă aprinse.

Sunt doar câteva beculeţe aprinse. Din alea mici, de rezervă cred. Sunt aşezate pe acolo pe unde treci. Ne-a dat drumul în interior, dar aşteptăm aici" a declarat unul dintre călători.

PANA CURENT METROU. CIRCULAŢIA este ÎNTRERUPTĂ la METROU pe o MAGISTRALĂ. Traficul a fost îngreunat de la staţia Brâncoveanu, s-a circulat invers de cât se obişnuieşte, pe sensul diferit şi chiar pe beznă.

Etichete: circulaţie întreruptă, curent metrou, metrou, pană de curent, pana de curent metrou

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h