Pană de curent în Ajunul Crăciunului: Zeci de blocuri au stat în beznăZeci de blocuri din Capitală au stat în beznă timp de câteva ore în ajun de Crăciun, din cauza unei defecţiuni a reţelei electrice.

Enel intrerupe curentul pe o strada din Sectorul 3, luni
Enel intrerupe curentul pe o strada din Sectorul 3, luni
Foto: sxc.hu

O avarie la reţeaua electrică a lăsat în beznă, luni seară, în jurul orelor 21:00, în Ajunul Craciunului, zeci de blocuri din Sectorul 4 al Capitalei, din cartierul Berceni, anunţă Agerpres, citat de HotNews.ro.

Potrivit reprezentanţilor companiei de distribuţie a energiei electrice, avaria urma să fie reparată în jurul orelor 24:00.

Etichete: întrerupere curent, pană de curent, Sectorul 4

0/1 COMENTARII
Marin P.
26 Dec 14:15
+0
VOTURI
-0
Un stat mafiot Romania - o societate mafiota siciliana Enel si asa cum spun nemtii si englezii un tinut condus de escroci si de clanuri mafiote, de incompetenti si corupti, de securisti si de infractori acesta este tinutul numit generic, ironic si cinic statul de drept roman in realitate un stat eminamente mafiot. Cu ocazia Sfintelor Sarbatori, noi locuitorii zonei Lamaitei – Suter – Parcul Carol dorim sa transmitem pe aceasta cale un sincer blestem pe post de urare intregii mari familii mafiote numite Enel si tuturor complicilor lor din Guvern si din Presedentie.
Le uram tuturor celor care in ziele acestea sfinte au pus in gura lor sau a copiilor lor orice au cumparat din banii nostri, fie ca a fost sub forma salariu, dividende sau spaga, sa le stea in gat, sa ajunga la spital unde sa li se opreasca curentul pe masa de operatie si sa nu le mai fi ramas bani de lumanari sa puna la capataiul celor dragi.
Din 21 decembrie, mai mult ca in mnod normal, curentul in aceasta zona a fost interrupt la intervale de 4-6 ore pentru mai multe ore.
Sarbatorile noastre le-am petrecut in bezna si in frig, in bataia lor de joc, aparatura din casele noastre s-a prajit, mancarea de pe masa s-a racit si n-am avut current nici sa ne ingrijim de cei bolnavi.
Fie ca blestemul nostru sa fie singura urare sincera de care vor avea parte in aceste sarbatori toti cei ce ne-au umilit si batjocorit prin caderile de current din zilele acestea. Fie ca pe toti cei din guvernele si conducerea statului mafiot roman care au praduit aceste servicii confratilor lor mafioti din Sicilia-Enel si care permit ca noi sa fim astfel batjocoriti sa foloseasca spaga si toate castigurile lor oar sa si ingroape pe cei dragi lor si odata cu ei si rusinea noastra de a fi romani condamnati sa traim intr-un stat eminamente mafiot.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h