UPDATE: PANA DE CURENT din Sectorul 6, REMEDIATĂ. Avaria afectase mai multe cartiereUPDATE 20.58: A revenit curentul electric și în Drumul Taberei. 

UPDATE 20.54: Au început sa se realimenteze cartierele Ghencea și Brâncusi (ANL) și e posibil ca, în 10 minute, sa se realimenteze toată zona. Se fac manevre în acest sens, anunță Enel. 

Mai mulți bucureșteni din Drumul Taberei au rămas fără curent, marți seară, în urma unei avarii. 

PANA DE CURENT in Sectorul 6. Mai multe cartiere au ramas fara curent electric
PANĂ DE CURENT în Sectorul 6. Mai multe cartiere au rămas fără curent electric
Foto: Agerpres

Curentul electric a fost întrerupt marți, de la ora 19.45. Enel a anunțat că avaria a afectat cartierul Drumul Taberei, de la Bulevardul Timișoara la Calea Rahovei.

"Nu știm exact motivul acestei grave căderi de tensiune. Protecțiile au căzut în zonă și suspectăm o eroare comisă de o firmă de construcții, dar nu putem confirma acest fapt momentan.", au declarat reprezentanții Enel pentru B365.ro. 

Serviciul Call Center nu a funcționat inițial, din cauza avalanșei de apeluri, însă numărul unic 0219291 este acum funcțional.

Vă reamintim că, în urmă cu câteva zile, un bucureştean care locuieşte în cartierul Militari anunța că locatarii din trei blocuri au ajuns într-o situaţie disperată, după ce au stat mai bine de 17 ore fără curent electric. 

Etichete: avarie, curent electric, Enel, pană de curent, Sectorul 6

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE