Pană de curent pe Aeroportul Henri CoandăO pană de curent a dat peste cap toată activitatea la Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", luni dimineaţă.

Pana de curent pe Aeroportul Henri Coanda
Pană de curent pe Aeroportul Henri Coandă

Toate operaţiunile în Aeroportul Otopeni au fost blocate minute bune din cauza lipsei de alimentare cu energie electrică, informează România TV. Remedierea situaţiei depinde de echipele responsabile cu remedierea avariilor de acest gen, întrucât Aeroportul Otopeni nu dispune de un generator care să asigure alimentarea cu energie electrică.

Pe perioada întreruperii curentului, la terminalul plecări s-au format cozi uriaşe la check-in, iar avioanele nu pot decola din cauză că nu se pot face formalităţile necesare. La terminalul Sosiri, benzile pentru bagaje s-au oprit, iar pasagerii care ajungeau în România nu puteau fi înregistraţi din cauza blocajului de sistem.

Reprezentanţii Aeroportului Otopeni au spus că nu este o situaţie nouă şi că echipele respnsabile vor remedia rapid problema.

Etichete: Aeroportul Henri Coandă, Aeroportul Otopeni, pana curent Aeroportul Henri Coandă

0/2 COMENTARII
Ciprian Birtea
02 aug 06:50
+0
VOTURI
-0
Dar de ce nu montează un generator? Așa s-ar evita situațiile de acest gen. Generatorul pornește la câteva secunde de la întreruperea de curent electric.
Ciprian Birtea
02 aug 06:49
+0
VOTURI
-0
Dar de ce nu montează un generator? Așa s-ar

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE