PANDURII TÂRGU JIU VS. CSMS IAȘI, SÂMBĂTĂ, 1 AUGUST 2015, în LIGA 1. SCOR FINAL 2-0PANDURII TÂRGU JIU VS. CSMS IAȘI, SÂMBĂTĂ, 1 AUGUST 2015, în LIGA 1: Echipa PANDURII TÂRGU JIU s-a impus, sâmbătă, în fața echipei  CSMS IAȘI, cu scor 2-0. Meciul a fost transmis LIVE LA TV de DigiSport, de la ora 18.30.

PANDURII TARGU JIU VS. CSMS IAȘI, AZI, SAMBATA, 1 AUGUST 2015, in LIGA 1. LIVE LA TV, SCOR LIVE
PANDURII TÂRGU JIU VS. CSMS IAȘI, AZI, SÂMBĂTĂ, 1 AUGUST 2015, în LIGA 1. LIVE LA TV, SCOR LIVE
Foto: prosport.ro

PANDURII TÂRGU JIU VS. CSMS IAȘI, AZI, SÂMBĂTĂ, 1 AUGUST 2015, în LIGA 1. LIVE LA TV, SCOR LIVE: 

CSMS Iași a jucat sâmbătă în etapa a IV-a a Ligii I de fotbal, la Severin, în compania formației Pandurii Tîrgu Jiu. Partida dintre Pandurii și CSMS, de sâmbătă, s-a încheiat cu SCOR 2-0.

Ieșenii, care se clasează pe locul II, cu șapte puncte, voiau să rămână neînvinși după partida cu gruparea care are patru puncte și se situează pe poziția a V-a, informează rtv.net. Meciul se joaca la Targu Jiu.

 

Ambele formatii au avut un start bun de sezon, fiind intre primele 5 echipa dupa primele patru etape.

PANDURII TÂRGU JIU VS. CSMS IAȘI, AZI, SÂMBĂTĂ, 1 AUGUST 2015, în LIGA 1. LIVE LA TV, SCOR LIVE: 

Moldovenii pot trece chiar pe primul loc daca scot macar o remiza. Daca vor castiga gorjenii, acestia pot ajunge si ei pe podium, putand egala la puncte pe CSMS si ASA Tg. Mures.

"Ne așteaptă un meci foarte greu, cum de altfel sunt toate meciurile din campionatul ăsta. Un campionat foarte echilibrat, toate echipele stau bine în teren, nu prea se aruncă în a câștiga meciul din prima repriză. 08.33/08.37 E început de campionat și trebuie să adunăm cât mai multe puncte," a spus Ionuț Voicu, fotbalist CSMS Iași.

"Mergem încrezători că putem scoate un rezultat pozitiv, trebuie să mergem pe aceeași linie. Sunt convins că dacă vom da totul pe teren și le vom limita spațiile către poarta noastră, cu siguranță ne vom întoarce cu un rezultat pozitiv," a spus şi Ștefan Grigorie, fotbalist CSMS Iași.

PANDURII TÂRGU JIU VS. CSMS IAȘI, AZI, SÂMBĂTĂ, 1 AUGUST 2015, în LIGA 1. LIVE LA TV, SCOR LIVE: 

Etichete: CSMS Iași, liga 1, LIVE la TV, pandurii tg jiu, SCOR LIVE

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h