PANDURII TG. JIU-DINAMO BUCUREȘTI AZI, MARȚI, 28 APRILIE. LIVE LA TV. SCOR FINAL: 3-2PANDURII TG. JIU - DINAMO BUCUREȘTI, MARȚI, 28 APRILIE, SCOR LIVE ONLINE, LIVE LA TV. Meciul PANDURII TG. JIU vs. DINAMO BUCUREȘTI a avut loc la ora 21:30 pe Stadionul Municipal Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu și a fost transmis ÎN DIRECT de Look Plus și Digi Sport 1 și LIVE TEXT, SCOR LIVE ONLINE de B365.ro. SCORUL FINAL al meciului a fost 3-2.

PANDURII TG. JIU - DINAMO BUCUREȘTI LIVE TEXT, MARȚI, 28 APRILIE. SCOR LIVE ONLINE, LIVE LA TV
PANDURII TG. JIU - DINAMO BUCUREȘTI LIVE TEXT, MARȚI, 28 APRILIE. SCOR LIVE ONLINE, LIVE LA TV

PANDURII TG. JIU-DINAMO BUCUREȘTI , MARȚI, 28 APRILIE. LIVE LA TV. SCOR FINAL: 3-2

Desfășurarea meciului:

min.81 - Lazar a intrat in locul lui Matei.

min.80 - GOL! - Gooooooooooooool Pandurii! Dan Nistor salta mingea peste Naumovski si o aduce pe Pandurii, din nou, in avantaj!

min.58 - Bilinski l-a inlocuit pe Marius Niculae.

min.56 - Shalaj intra in locul lui Nicoara.

min.55 - GOL! - Goooooooooool Pandurii! Sandru egaleaza cu un sut impecabil din lovitura libera!

min.26 - Nicoara reia cu calcaiul, dar mingea este deviata de Fai in bratele lui Naumovski. Gorjeni ii fac semn lui Tudor ca fundasul dinamovist a atins mingea cu mana.

min.19 - GOL! - Goooooooooool Dinamo! "Cainii" preiau conducerea dupa un gol marcat de Alexe cu un sut plasat, de la marginea careului.

min.13 - GOL! - Goooooooooooool Dinamo! Marius Niculae egaleaza in urma unui corner.

min.9 - GOL! - Goooooooooooooool Pandurii! Naumovski respinge in bara sutul lui Roman, dar mingea ajunge la Nicoara care inscrie!

A început meciul.

PANDURII TG. JIU - DINAMO BUCUREȘTI, AZI, MARȚI, 28 APRILIE, SCOR LIVE ONLINE, LIVE LA TV:  Pandurii Târgu Jiu a suferit în runda trecută a doua înfrângere consecutivă: 1-2 pe terenul celor de la Târgu Mureș. În urma acestui eșec trupa lui Edi Iordănescu rămâne pe locul zece cu 32 de puncte, cu trei puncte peste primul loc retrogradabil.

Edi Iordănescu nu-și prea mai permite pași greșiți deoarece nu mai puțin de cinci echipe se află în spate la o diferență de maxim cinci puncte, potrivit unor site-uri de pariuri sportive. Gorjenii au de luat și o revanșă în fața propriilor suporteri după ce în ultimele trei meciuri jucate acasă au reușit să obțină un singur punct. Antrenorul Pandurilor a declarat înaintea jocului de astăzi că este deranjat de modul în care se fac programările în Liga 1 deoarece echipa sa are întotdeauna mai puține zile de pauză decât au adversarele iar astfel n-are timp să-și recupereze jucătorii până la ora meciului. Acesta a dat ca exemplu pe Dinamo, formație care a avut o zi în plus de pauză.

PANDURII TG. JIU - DINAMO BUCUREȘTI, AZI, MARȚI, 28 APRILIE, SCOR LIVE ONLINE, LIVE LA TV.  Edi Iordănescu nu-i poate folosi în meciul de astăzi pe accidentații Pleaşcă, Erico, Paraskevas, Pintilii și Matulevičius, dar nici pe Unguruşan care este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

PANDURII TG. JIU - DINAMO BUCUREȘTI, AZI, MARȚI, 28 APRILIE.  Dinamo București a avut rezultate slabe în ultima vreme, reușind să bifeze o singură victorie în mandatul lui Stoican. În cinci din cele șapte meciuri "câinii roșii" n-au marcat. Acesta probabil este și unul din motivele pentru care Daniel Stanciu, managerul general, si Constantin Anghelache, consilierul lui Ionut Negoita, și-au dat demisia ieri dimineață. Flavius Stoican rămâne în continuare antrenorul echipei din "Ștefan cel Mare", chiar dacă a avut rezultate mai slabe decât Mihai Teja, tehnician pe care l-a înlocuit la mijlocul lunii martie.

Ricardo Machado și Cosmin Matei sunt accidentați și nu vor evolua astăzi, în timp ce Ştefan Bărboianu este suspendat pentru că în meciul precedent a văzut al șaptelea cartonaș galben din acest sezon. Va lipsi și Hatem Abd Elhamed care a plecat de urgență în Israel deoarece tocmai a devenit tată.

PANDURII TG. JIU - DINAMO BUCUREȘTI, AZI, MARȚI, 28 APRILIE, SCOR LIVE ONLINE, LIVE LA TV.  Cele două echipe au jucat deja trei meciuri directe în acest sezon. Prima confruntare a avut loc în turul campionatului, atunci când Dinamo s-a impus acasă cu 3-2. Cele două formații s-au întâlnit din nou în semifinalele Cupei Ligii, acolo unde gorjenii au câștigat ambele manșe: 2-1 pe teren propriu și 3-1 în "Ștefan cel Mare". Deși în această seară are loc al patrulea meci direct din acest sezon, Flavius Stoican și Edi Iordănescu se vor întâlni pentru prima dată.

Etichete: 28 APRILIE, AZI, Liga I, LIVE la TV, marţi, PANDURII TG. JIU - DINAMO BUCUREȘTI, scor final, SCOR LIVE ONLINE, SCOR PANDURII-DINAMO

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h