Panică la bordul unui avion care circula pe ruta Milano-București, după ce cabina s-a depresurizatPasagerii unei curse Blue Air Milano - Bucuresti s-au speriat după ce măștile de oxigen au căzut, iar pilotul a anunțat că s-a depresurizat cabina.

Panica la bordul unui avion care circula pe ruta Milano-Bucuresti, dupa ce cabina s-a depresurizat
Panică la bordul unui avion care circula pe ruta Milano-București, după ce cabina s-a depresurizat
Foto: Vitalie Cojocaru Facebook

Panica s-a instalat insa in momentul in care pilotul a anuntat ca s-a depresurizat cabina. Pilotul a anuntat apoi o aterizare de urgenta.

Oamenii mai povestesc ca, la aterizare, au sosit multe ambulante si ca din avion curgea un lichid, informează stirileprotv.ro.

 ”Aeronava companiei Blue Air, YR-BAC care a efectuat ieri, 19 iunie, zborul 0B160 pe ruta Milano Linate – Bucuresti, a aterizat in conditii normale, toti pasagerii ajungand in siguranta la destinatie. Cu cateva minute inainte de aterizare cabina s-a depresurizat, astfel, conform procedurilor, mastile de oxigen au fost coborate pentru a asigura siguranta pasagerilor pana la aterizare. Situatia nu a pus in niciun moment in pericol securitatea pasagerilor si sau a echipajului. In prezent aeronava este supusa verificarilor tehnice.”, a declarat Gheorghe Racaru, Directorul General al Blue Air.

 

Etichete: Blue Air, milano bucuresti

0/2 COMENTARII
Cris
21 iun 08:02
+0
VOTURI
-0
E tot ca un maxi-taxi, numai ca zboara....
YR-BAC
20 iun 22:58
+0
VOTURI
-0
Pssst! Urechile cascate!
YR-BAC are 30 de anisori!!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE