Panică printre bogaţii Capitalei, după ce o prostituată de lux a aflat că este infectată cu HIVO prostituată de 26 de ani, care a întreţinut relaţii sexuale cu politicieni şi oameni de afaceri din Cluj şi Bucureşti, a aflat săptămâna trecută că are HIV.

panica la Bucuresti dupa ce o prostituata de lux a aflat ca este infectata cu HIV
panică la Bucureşti după ce o prostituată de lux a aflat că este infectată cu HIV

În ultimii patru ani, tânăra a fost prostituată de lux şi a întreţinut relaţii sexuale cu politicieni şi oameni de afaceri, atât din Cluj, cât şi din Bucureşti, potrivit România TV. De curând, aceasta a aflat că are HIV. Fata a mărturisit că nu s-a protejat de fiecare dată când întreţinea relaţii sexuale, pentru că aşa îi cereau unii clienţi, ba mai mult decât atât, era plătită mai bine dacă le îndeplinea dorinţa.

Fata a spus că acum nu poate lua legătura cu foştii ei clienţi, pentru că în urmă cu două luni i-a fost furat telefonul mobil şi nici nu vrea să facă numele lor publice.

Etichete: HIV, oameni de afaceri, politicieni, prostituată

0/1 COMENTARII
vallym
16 dec 21:47
+0
VOTURI
-0
intr-o zi calul fugea foarte repede iar eu am un frate a Braila...cam asa suna articolul asta:))) poate totusi avem noroc insa si a facut sex cu toti politicenii din Ro, ca poate doar asa scapam de ei!!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE