Papa Francisc, în vizită la preşedintele SUA, Barack Obama, la Casa AlbăPapa Francisc a ajuns, miercuri seară, la Casa Albă. Atât Suveranul Pontif, cât și președintele american, Barack Obama, urmează să susțină două discursuri, transmite Realitatea TV.

Papa Francisc, in vizita presedintele SUA, Barack Obama, la Casa Alba
Papa Francisc, în vizită preşedintele SUA, Barack Obama, la Casa Albă

Papa Francisc și-a început vizita oficială în Statele Unite ale Americii. Aeronava care-l transportă pe Suveranul Pontif a aterizat, marți după-amiază, la baza Andrews unde președintele american, Barack Obama, însoțit de familia sa l-au întâmpinat.

Timp de cinci zile, Suveranul Pontif are programate mai multe vizite la Washington, New York şi Philadelphia, scrie realitatea.net. 

Joi, Suveranul Pontif se va adresa Camerelor reunite ale Parlamentului, iar, vineri, Papa Francisc va susține o cuvântare în plenul Adunării Naționale a ONU cu prilejul celei de a 70 reuniuni a organizației.

Din programul lui Papei Francisc, în Statele Unite, mai fac parte o slujbă de beatificare la Washington, dar şi o slujba în aer liber în orașul Philadelphia la care sunt așteptați să participe aproape un milion şi jumătate de credincioşi.

Etichete: Barack Obama, Papa Francisc, SUA, vizită

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h