Paradă a autovehiculelor de epocă, la Târgul Anticarilor din sectorul 2O paradă a autovehiculelor de epocă va avea loc sâmbătă, cu ocazia noii ediţii a Târgului Anticarilor, când cele 12 maşini vor pleca într-un circuit din faţa Primăriei sectorului 2 până la Piaţa Obor.

La Targul Anticarilor va fi si o expozitie de masini de epoca (Foto evz.ro)
La Târgul Anticarilor va fi și o expoziție de mașini de epocă (Foto evz.ro)

Vedetele Târgului Anticarilor vor fi cele 12 autovehicule de epocă ce vor putea fi admirate în faţa Primăriei, cea mai veche fiind fabricată în anul 1928, un Ford A Roadster, aflat în perfectă stare de funcţionare, precizează administraţia locală.

''Iubitorii de autovehicule au posibilitatea să admire şi alte maşini de epocă ce par gata să se avânte la drum, chiar şi la mai bine de 60 - 70 de ani de la fabricaţie. Printre cele mai vechi autovehicule de epocă expuse la târg vor fi: Ford Taunus din anul 1937, Plymouth din anul 1938 şi Jeep Willys din anul 1948'', se arată într-un comunicat al Primăriei sectorului 2.

Totodată, cei mai renumiţi anticari români îşi vor expune mărfurile valoroase la cea de-a XVII-a ediţie a Târgului Anticarilor organizat de Primăria sectorului 2 de vineri şi până duminică, între orele 10,00 - 18,00.

În cele trei zile ale târgului, iubitorii de antichităţi pot vizita cele aproximativ 60 de standuri amenajate pe aleile Parcului Obor şi alte 10 din incinta Primăriei sectorului 2 unde vor putea admira şi cumpăra o serie de obiecte ce fac parte din istorie.

Cu toţii au ocazia să negocieze achiziţionarea diverselor obiecte de artă, cărţi, fotografii, mobilier de epocă, costume vechi, numismatică, bijuterii.

Vizitatorii au şansa redescoperirii unei lumi speciale, pline de parfum aparte, în refrenele muzicii de altădată, interpretate cu multă pasiune de Jean Mascopol, Zavaidoc, Titi Botez sau Maria Tănase.

De asemenea, duminică, între orele 11,00 - 12,00, în faţa Primăriei sectorului 2 va avea loc un concert susţinut de orchestra de estradă ''Angely's'', care va încânta auditoriul cu un program artistic excepţional ce va cuprinde piese muzicale de toate genurile.

Etichete: parada, Primăria Sectorului 2, Sectorul 2

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h