Parada de 1 Decembrie. Ce spune Firea despre lucrările la Arcul de TriumfPrimarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat joi că desfăşurarea paradei de Ziua Naţională a României pe sub Arcul de Triumf se afla sub semnul incertitudinii.

Parada de 1 Decembrie
Parada de 1 Decembrie

Edilul sef a declarat că au aparut neintelegeri si discutii aprinse intre constructor si consultant. Acesta din urma sustine ca nu au fost executate toate lucrarile care erau necesare, in schimb ar fi fost executate lucrari inutile, potrivit proiectului. Mai mult, constructorul nu ar fi utilizat materialele specificate în proiect.

Primarul Capitalei susţine ca isi doreste ca parada militară de 1 Decembrie să se desfasoare pe sub Arcul de Triumf, dar că, pana la solutionarea neintelegerilor si efectuarea probelor, nu isi poate asuma riscul de a da unda verde acestor planuri, notează bucurestifm.ro.

Etichete: arc de triumf bucureşti, lucrari Arcul de Triumf, parada 1 decembrie, ziua nationala a romaniei

0/2 COMENTARII
vlad
07 Oct 12:40
+0
VOTURI
-0
Asa se intampla cand nu exista un corp de control veritabil si totul e politizat. Primaria nu verifica absolut nimic, nicio lucrare facuta pe bani publici!!! Aici vorbim de un monument clasa A, cum e posibil sa fi facut constructorul cum il taie capul??? PENIBIL!!!
Geo
06 Oct 17:28
+0
VOTURI
-0
Asa, bateti-va joc si de monumentul asta. Mai exista ceva sfant in tara asta ?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE