Parada de 1 Decembrie din acest an ar putea fi organizată în Piața ConstituțieiParada de 1 decembrie din acest an ar putea fi orgnizată în Piața Constituției, în condițiile în care Arcul de Triumf se află în proces de consolidare.

arada de 1 Decembrie din acest an ar putea fi organizata in Piata Constitutiei
arada de 1 Decembrie din acest an ar putea fi organizată în Piața Constituției

"O să ţinem (parada de 1 Decembrie - n.r.) în Piaţa Constituţiei, sau cel puţin aşa am propus, ca să nu-i deranjăm pe cei care defilează. Toţi factorii care suntem implicaţi am discutat în principiu încă din momentul în care am început lucrările la Arcul de Triumf - o vom ţine în Piaţa Constituţiei. Nu ştiu dacă au mai apărut idei pe parcurs, dar cred că aşa ar fi normal, să poată să se desfăşoare actorii principali, respectiv Armata şi celelalte instituţii", a declarat, vineri, primarul Sorin Oprescu.

Edilul-șef al Capitalei a mai precizat că în Piaţa Constituţiei vor fi amenajate zone atât pentru public, cât şi pentru oficialităţi.

În ultimii ani, parada militară organizată de 1 Decembrie a avut loc pe Şoseaua Kiseleff și în zona Arcului de Triumf. Lucrările de consolidare, restaurare şi conservare la Arcul de Triumf au început în acest an, termenul de finalizare a proiectului fiind martie 2015.

Etichete: Arcul de Triumf, parada, parada 1 decembrie, Piata Constitutiei, Sorin Oprescu

0/1 COMENTARII
Marean V.
09 Nov 20:39
+0
VOTURI
-0
Pai, Oprescule, parerea mea pe persoana fizica:
Ia darama tu Arcul ala de Triumf, ca prea sta in mijlocul intersectiei, de-abia nici nu mai cheltui banii cu reabilitari, iar in locul lui tranteste un ditamai pasajul! Sau chiar doua, unul subteran si un pod deasupra intersectiei!
Ca sa aiba soferii pe unde sa se circule!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE