Parada maşinilor de epocă, la Târgul Anticarilor de la OborSâmbătă, începând cu ora 11.00, iubitorii autovehiculelor de epocă sunt invitaţi la o paradă în jurul Primăriei Sectorului 2.

Parada masinilor de epoca, la Targul Anticarilor de la Obor
Parada maşinilor de epocă, la Târgul Anticarilor de la Obor
Foto: business24.ro

Evenimentul face parte din Târgul Anticarilor, aflat la cea de-a XX-a ediţie şi organizat de Primăria Sectorului 2 la Obor, pe locul vechiului Târg al Moşilor, care şi-a deschis porţile începând de vineri, 5 septembrie până duminică, 7 septembrie a.c., la ora 18.00.

În cele trei zile ale Târgului, iubitorii de antichităţi pot vizita peste 60 de standuri amenajate pe aleile Parcului Obor şi alte 10 standuri din incinta Primăriei Sectorului 2.

Anticarii şi-au dat ânâlnire la Primăria Sectorului 2, pentru al nouălea an consecutiv, pentru a dovedi că obiectele de valoare răzbat trecerii timpul şi problemelor financiare, dovedindu-şi mereu inegalabila atractivitate.

Obiecte de toate felurile, de la cele mai ieftine, până la cele mai scumpe, sunt expuse în standurile amenajate în Parcul Obor şi în Primăria Sectorului 2 şi sunt oferite spre cumpărare tuturor celor care doresc să aibă măcar o mică parte din istoria vremurilor de demult.

Vizitatorii Târgului, deopotrivă cumpărători sau doar iubitori de frumos, au şansa redescoperirii unei lumi speciale, plină de parfum aparte, în refrenele muzicii de altă dată cântată cu multă pasiune de celebrii înaintaşi: Jean Mascopol, Zavaidoc, Titi Botez, Maria Tănase etc.

Etichete: maşini de epocă, parada, Sectorul 2, târgul anticarilor, targul anticarilor Obor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h