PARADA MODEI în PRIMA ZI DE ŞCOALĂ: Genţi de mii de euro, fustiţe scurte şi ultimele gadget-uriPRIMA ZI DE ŞCOALĂ a fost un bun prilej pentru copiii de bani gata sa isi etaleze gentile de mii de euro, dar si ultimele gadget-uri. Unele eleve au renuntat la inhibitii si au venit la scoala purtand fustite scurte, potrivite pentru o iesire in club si nicidecum pentru prima zi de scoala.

PRIMA ZI DE ŞCOALĂ. Elevele de la liceele de renume din Bucuresti au facut tot posibilul sa arate trasnet in prima zi de scoala. "Comorile" lor aproape ca i-au eclipsat pe elevii cu o conditie modesta.

Pentru tinerii de bani gata, prima zi de scoala a fost un prilej excelent sa-si etaleze "bijuteriile" achizitionate cu bani grei de parintii generosi. Fetele si-au etalat gentile de mii de euro si au purtat fuste de-o palma, in timp ce baietii s-au laudat cu telefoane de ultima generatie, scrie cancan.ro.

Pana cand vor implini 18 ani, varsta la care, probabil, vor primi in dar cate un bolid de lux, elevii cu stare de la liceele de renume din Capitala defileaza cu genti, haine si accesorii de firma. Elevii au oferit o atentie deosebita felului in care au pasit in curtea scolii in prima zi de scoala.

PRIMA ZI DE ŞCOALĂ. Fetele de bani gata au defilat prin curtea scolii cu genti de cel putin 1000 de euro pe mana.

Pe aleile din apropierea liceelor bune din centrul Bucurestiului, a fost mai ceva ca la festivalurile de moda. Numai intr-un singur grup de elevi, au iesit in evidenta doua genti de firma, de cel putin 1000 de euro fiecare. Cativa pasi mai in fata, un alt grup, alta surpriza.

O pustoaica de cel mult 16 ani a uimit pe toata lumea cu o geanta de firma de cateva sute de euro, in genul celor pe care le poarta vedetele de la Hollywood.

O alta eleva a ales pentru prima zi de scoala tocuri indraznete si o rochie extrem de scurta si foarte mulata, numai buna de iesit in club cand ai peste 18 ani. Ea, in mod evident, nu ii avea.

PRIMA ZI DE ŞCOALĂ. In mainile elevilor de liceu au rasarit, in prima zi de scoala, si smartphone-uri extrem de scumpe si de... capabile. Ca sa fie sigur ca si ceilalti vor vedea cat e de instarit, un elev a defilat cu telefonul sau de peste 3.000 de lei la vedere.

Etichete: elevi, gadget, modă, prima zi de scoala, şcoală, smartphone

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE