PARAPEŢI de protecţie pe Splaiul Dâmboviței. Negoiţă: "Putem rezolva problema cu BANI puţini"Primarul Robert Negoiță a declarat, luni, că a cerut Primăriei Generale a Capitalei să permită Primăriei sectorului 3 construirea unor parapeți de protecție pe zona din Splaiul Dâmboviței corespunzătoare acestui sector, adăugând că lucrările s-ar putea efectua cu bani "relativ puțini".

"Îmi pare rău că Primăria Generală și Apele Române, care gestionează acum râul Dâmbovița în zona Bucureștiului, au lăsat să se întâmple așa ceva. În consecință, am cerut ca în zona sectorului 3 să ne permită nouă, Primăriei sector 3, să facem noi și să menținem noi acei parapeți de protecție, pentru că mi se par absolut necesari. În toată lumea există așa ceva. Cred că avem mai bine de un an de când nu mai există deloc acei parapeți de protecție", a declarat Robet Negoiţă înainte de începerea lucrărilor reuniunii Asociației Municipiilor din România, citat de Agerpres.

El a mai precizat că va pune la dispoziția presei solicitarea, pe care o trimite luni către Primăria Generală.

"Nici măcar nu discutăm de mulți bani. Adică discutăm de bani relativ puțini. Se poate face, dar repet, discutăm totuși de vieți omenești. Putem să rezolvăm această problemă așa cum știm noi, la sectorul 3 să o facem, cu bani puțini", a menționat Negoiță.

Duminică, Robert Negoiță a anunțat că va face o solicitare către Primăria Municipiului București (PMB), prin care va cere permisiunea ca unitatea administrativ-teritorială pe care o conduce să ia măsuri de siguranță pe zona de splai care intră pe raza sectorului 3.

O persoană a murit și alte două au fost grav rănite, sâmbătă, după ce o mașină a căzut în râul Dâmbovița în zona Dudești-Vitan din București. De asemenea, vineri, o femeie în vârstă de 26 de ani a murit după ce a căzut cu mașina în râul Dâmbovița în zona târgului Vitan.

Etichete: accident Dâmboviţa, parapeti dambovita, robert negoita

0/2 COMENTARII
mos teaca
01 Mar 11:02
+0
VOTURI
-0
ba fratilor nu ati invatat nimic, construieste ceva si dupa aceea vezi daca intereseaza pe cineva ce ai facut, ce zici tu ,negoita este o normalitate ceva ce trebuia facut de mult, nu dupa ce mor oameni sunteti toti niste nenorociti, prosti,incapabili si mai si semnati in contu oamenilor , nu var fi rusine.
zzz
29 Feb 13:39
+0
VOTURI
-0
cel mai ieftin si rapid = cateva limitatoare de viteza (bumps).

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE