Paraşutist grav rănit în comuna Clinceni. Bărbatul are o experienţă de peste 1.000 de salturiUn bărbat a fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitală, duminică, după ce s-a rănit grav în urma unui salt cu paraşuta, în comuna Clinceni din Ilfov. Paraşutistul are 35 de ani şi o experienţă de peste 1.000 de salturi.

Parasutist grav ranit in comuna Clinceni. Barbatul are o experienta de peste 1.000 de salturi
Paraşutist grav rănit în comuna Clinceni. Bărbatul are o experienţă de peste 1.000 de salturi
Foto: libertatea.ro

Paraşutistul rănit grav la Clinceni are 35 de ani şi făcuse peste 1.000 de salturi, informează Mediafax.

Paraşutistul rănit grav, duminică după-amiază, la aerodromul Clinceni din Ilfov are 35 de ani şi o experienţă de peste 1.000 de salturi, accidentul în urma căruia a ajuns la spital având loc după ce a încercat o "aterizare în mare viteză", au declarat colegii parașutistului.

Potrivit surselor citate, bărbatul s-a accidentat "în timpul unui exerciţiu de perfecţionare, la aterizare în mare viteză, o disciplină a paraşutismului numită swooping".

Paraşutistul rănit duminică a fost transportat în stare gravă, cu un elicopter SMURD, la Spitalul Floreasca din Capitală.

"Are un traumatism de coloană vertebrală lombară şi nu îşi poate mişca picioarele. Este conştient şi echilibrat hemodinamic", a precizat, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

Etichete: accident, clinceni, parașutist, rănit grav

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE