Parcajele subterane şi supraterane de 44 milioane euro, în Sectorul 6. CINE vrea să le construiascăBog'Art și asocierile formate din Construcții Erbașu (lider) și Terra Gaz Construct, respectiv Atopum Invest (lider), D'Agostino Angelo Antonio Costruzioni Generali și Drupo Grup au depus oferte la o licitație organizată de Primăria Sectorului 6 din București pentru construcția de parcări, contract estimat la 211,2 milioane de lei (44,2 milioane euro), fără TVA.

Parcajele subterane si supraterane de 44 milioane euro, din Sectorul 6. CINE vrea sa le construiasca
Parcajele subterane şi supraterane de 44 milioane euro, din Sectorul 6. CINE vrea să le construiască

Licitația urmărește "construcția de parcări subterane, la nivelul solului și supraterane în Sectorul 6 al Municipiului București".

Durata în luni a acordului cadru este estimată la 48 luni, iar finanțare se face cu fonduri bugetare.

Primăria Sectorului 6 a lansat pe 21 decembrie o licitație pentru construcția de parcări subterane, la nivelul solului și supraterane în Sectorul 6 al municipiului București. Valoarea estimată a lucrărilor de construcție este de 211 milioane de lei, fără TVA, potrivit datelor din platforma de achiziții publice SICAP.

În prezent, Primăria Sectorului 6 prin Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană (ADPDU), administrează 41.480 locuri de parcare de reşedinţă. 

CITEŞTE ŞI Modernizarea Bdului Iuliu Maniu, FINALIZATĂ! Cum arată noua arteră după noile amenajări FOTO

Firmele interesate au putut depune ofertele până pe 23 ianuarie 2020, urmând ca acestea să fie evaluate până pe 30 iunie 2020.

Acordul cadru ce urmează a fi atribuit prevede lucrări de rezistență (terasamente și fundații, structura de rezistență); lucrări de arhitectură (închideri-compartimentări, finisaje interioare, finisaje exterioare); accese rutiere; instalații (instalații electice, instalație detectare, semnalizare și alarmare incendiu, instalații electrice de curenți slabi); instalații sanitare; instalații termice; instalații degivrare rampe; hidranți interior; hidranți exterior; instalații presurizare spațiu tampon; coloana uscată; rețele exterioare (rețele exterioare apă, rețele exterioare canalizare menajeră, rețele exterioare canalizare pluvială); refacere cadru natural după finalizarea lucrărilor; utilaj cu montaj; dotări; organizare de șantier.

Perioada de derulare a lucrărilor va fi de patru ani, iar la finele lor Sectorul 6 ar trebui să aibă parcări noi cu suprafață cumulată de 55.000 mp.

Citeşte şi EXCLUSIV Cea mai mare parcare de reşedinţă din Sectorul 6, FINALIZATĂ! CINE ia loc de parcare

Cel mai mic contract subsecvent prevede o parcare cu suprafață medie de 300 mp și are o valoare de 1,15 milioane de lei, iar cel mai mare contract subsecvent vizează o parcare 15.000 mp, cu o valoare de 57,6 milioane de lei.

În anunț nu se specifică unde vor fi construite mai exact parcările, Primăria Sectorului urmând să identifice surprafețele și în funcție de necesitatea de realizare de locuri de parcare de reședință.

Locurile de parcare din Sectorul 6, atribuite printr-un sistem transparent

Începând din 15 aprilie 2019, administrația locală a pus la dispoziția cetățenilor Sectorului 6 o nouă platformă online dedicată, pentru dobândirea unui loc de parcare în cadrul parcajelor de reședință din sector.

Prin intermediul platformei online (parcari.adps6.ro), fiecare cetățean al Sectorului 6 care doreşte să obţină un loc de parcare de reşedinţă, introduce adresa de domiciliu, iar aplicaţia deschide automat harta locurilor de parcare disponibile pe o rază de 30 de metri de jur-împrejurul imobilului în care locuieşte. După completarea câmpurilor electronice cu datele cerute despre numărul de înmatriculare al autoturismului, marca auto, e-mail şi numărul de telefon, aplicaţia generează solicitarea electronică. Pentru o adresă de domiciliu se poate aloca doar un singur loc de parcare.

Taxa pentru utilizarea locurilor publice cu parcări de reşedinţă este stabilită în conformitate cu HCGMB nr.429/28.12.2016, termenul limită de plată fiind la 31 martie. Neplata până la 31 Martie a taxei anuale aferente anului calendaristic respectiv atrage după sine imposibilitatea prelungirii contractului, acesta fiind reziliat de drept începând cu data de 1 Aprilie a anului în curs, locul de parcare devenind disponibil spre a fi redistribuit altui solicitant.

Etichete: bogart parcari, erbasu parcari, Gabriel Mutu, licitatie SICAP, parcaje Sectorul 6, parcari Sectorul 6, Sectorul 6

0/1 COMENTARII
Claudia Klein
20 feb 12:22
+0
VOTURI
-0
Bună ziua și Bine ați venit la Spotcap Global Loan Services, numele meu este Claudia Klein, sunt creditor și, de asemenea, consultant în domeniul împrumuturilor.

Aveți mare nevoie de consolidare financiară? aveți nevoie de un împrumut pentru diverse scopuri? dacă răspunsul dvs. este da, vă sfătuiesc să contactați firma mea prin | spotcapglobalservices@gmail.com | sau ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp: +4915758108767 | și să ai un împrumut în cont în termen de 24 de ore, deoarece oferim servicii excelente de împrumut în toată lumea.

Oferim tot felul de servicii de împrumut (împrumut personal, împrumut de afaceri și multe altele), oferim atât împrumuturi pe termen lung, cât și pe termen scurt și, de asemenea, puteți împrumuta până la 15 milioane de euro. Compania mea vă va ajuta să atingeți o varietate de obiective cu o gamă largă de produse de împrumut.

Știm că obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru persoanele care au o problemă financiară și au nevoie de soluție, o mulțime de oameni le este atât de dificil să obțină împrumuturi de capital de la băncile locale sau de la alte instituții financiare din cauza interesului ridicat rata, garanția insuficientă, raportul datoriei / veniturile, scorul creditului scăzut sau orice alte motive

Nu mai există timp de așteptare sau vizite stresante la bancă Serviciul nostru este disponibil 24/7 - puteți obține un împrumut și completați tranzacțiile ori de câte ori doriți

Oferim servicii de împrumut de 24 de ore la nivel mondial. Pentru întrebări / întrebări? - Trimiteți un e-mail către | spotcapglobalservices@gmail.com | sau ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp: +4915758108767 | & Primește un răspuns într-o clipă.

Familia, prietenii și colegii dvs. nu trebuie să știm că sunteți scăzut de bani, trebuie doar să ne scrieți și veți primi un împrumut.

Libe

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE