PARCARE BUCUREŞTI. Ce poți FACE dacă ţi-ai găsit LOCUL de PARCARE de reşedinţă OCUPAT. Se dau AMENZILOCURI de PARCARE BUCUREŞTI. Găsirea unui loc de parcare în Bucureşti, mai ales iarna când încă mai sunt troiene de zăpadă în cartiere, poate fi o luptă imposibil de câştigat cinstit. Aşa că, atunci când şoferii văd un loc liber în cartier, fie el şi plătit de altcineva, sunt foarte tentaţi să îl ocupe, cu orice risc. Situaţia devine şi mai apăsătoare când mergi în vizită în alte zone din Capitală, unde nici nu se mai vede marcajul locurilor de parcare de reşedinţă.

Locuri de parcare
Locuri de parcare
Foto: Bogdan Chitu Facebook

LOCURI de PARCARE BUCUREŞTI.  Şoferii care parchează maşina pe locul plătit al altcuiva, fie şi pentru câteva minute, trebuie să ştie că se află în ilegalitate. Potrivit prevederilor în vigoare, parcările de reşedinţă plătite sunt închiriate "24/24 h", 7 zile din 7. Cu alte cuvinte, fie că sunt acasă sau nu, conducătorii care au achitat taxa de parcare la primărie pot beneficia de loc în orice moment al zilei, scrie romaniatv.net.

Unii şoferi invocă faptul că a existat, în trecut, o propunere ca parcarea de reşedinţă să fie utilizată cu timp limitat, numai pe parcursul nopţii (de la 8 seara la 8 dimineaţa), şi astfel atunci când găsesc un loc de parcare liber ziua cred că îl pot ocupa. NU este LEGAL, susţin autorităţile.

"Un loc de parcare închiriat de la primărie poate fi utilizat în permanenţă de beneficiar", au declarat pentru RomaniaTV.net oficialii primăriilor de sector din Capitală, responsabile de atribuirea locurilor de parcare de reşedinţă cu plată.

LOCURI de PARCARE BUCUREŞTI.  Ce trebuie să facă persoanele care îşi găsesc locul de parcare de reşedinţă ocupat de o altă maşină

În cazul în care beneficiarii locurilor de parcare plătite îşi găsesc locurile ocupate de o altă maşină, aceştia trebuie să anunţe Poliţia Locală de sector. La sosirea agenţilor de poliţie, proprietarii vor prezenta contractul de închiriere valabil.

PARCARE BUCUREŞTI. După ce Poliţia constată că locul este ocupat abuziv, şoferul în culpă fie se alege fie cu avertisment (dacă este la prima abatere de acest gen sau dacă a lăsat maşina parcată pe locul altcuiva doar pentru scurt timp), fie cu amendă (dacă proprietarul se plânge că a mai păţit la fel şi în alte zile, fiind o acţiune cu caracter repetititv). În această ultimă situaţie, Poliţia Locală de sector poate aplica sancţiuni contravenţionale cuprinse între 1.500-2.500 de lei, conform HCGMB 124/2008 privind strategia de parcare pe teritoriul municipiului Bucureşti.

LOCURI de PARCARE BUCUREŞTI. Sesizarea privind ocuparea abuzivă a unui loc de parcare poate fi făcută la Poliţia Locală, după cum urmează:

Poliţia locală sector 1 - tel: 021.232.66.35 sau 021.9540
Poliţia locală sector 2 - tel: dispecerat - 021.252.57.70 sau 021.252.58.28
Poliţia locală sector 3 - tel: 021.340.07.51 sau 021.9543
Poliţia locală sector 4 - tel: 021.460.14.71
Poliţia locală sector 5 - tel: 021.312.28.81
Poliţia locală sector 6 - tel: dispecerat - 021. 413.16.20.

PREMIERĂ Cum se pot cere locurile de parcare de la bloc, din acest an, la Bucureşti

LOCURI de PARCARE BUCUREŞTI. Bucureştenii care locuiesc în Sectorul 4 al Capitalei sunt scutiţi, începând din acest an, de un drum la primărie atunci când vor să îşi reînnoiască contractele de parcare la bloc. Cererile pot fi depuse, până la 31 martie 2017, inclusiv online. DETALII, AICI.

Ce condiţii trebuie să îndeplinească solicitanţii de locuri de parcare de reşedinţă

LOCURI de PARCARE BUCUREŞTI. Conform legislaţiei actuale, exploatarea parcajelor de reşedinţă prin închiriere se face pe bază de contract cu durata de valabilitate de 1 an şi cu posibilitatea reînnoirii. Atribuirea locurilor în parcajele de reşedinţă se face numai după avizul de încadrare emis de către Comisia Tehnică de Circulaţie a Municipiului Bucureşti.

Atribuirea locurilor în parcajele de reşedinţă se face numai cu îndeplinirea cumulativă a următoarelor condiţii:
a) nu se poate aloca mai mult de un loc de parcare pentru fiecare apartament
b) atribuirea se face cu acordul asociaţiei de locatari sau de proprietari a imobilului;
c) se pot atribui locuri în parcajele de reşedinţă numai pentru autovehiculele cu masa totală autorizată mai mică de 3,5t;
d) se pot atribui locuri în parcajele de reşedinţă numai pentru autovehiculele care au prevazută în certificatul de înmatriculare adresa respectivă, persoanele cu handicap locomotor având prioritate la atribuire.

LOCURI de PARCARE BUCUREŞTI. Pentru închirierea unui loc de parcare de la primărie, solicitanţii plătesc o taxă ce variază în funcţie de zonă, fiind mai scumpă cu cât locul este mai aproape de centrul oraşului.

LOCURI de PARCARE BUCUREŞTI. Până la ce dată se reînnoiesc contractele de închiriere a locurilor de parcare de reşedinţă

Termenul limită de achitare a taxei este 31 martie 2017, dată până la care poate fi prelungit Contractul de închiriere fără pierderea locului de parcare.

PARCARE BUCUREŞTI. Solicitanţii vor prezenta în mod obligatoriu următoarele documente :
1. Certificat de Înmatriculare sau Cartea de Identitate Vehicul (în original) ;
2. Cartea sau Buletinul de Identitate (în original) ;
3. Contract de Leasing pentru persoană fizică (unde este cazul) ;
4. Contract de Comodat (unde este cazul) pentru autovehicule de firmă sau încredinţate spre folosinţă de către altă persoană fizică.

Neprezentarea în original a documentelor de la punctele 1 şi 2 atrage după sine neprelungirea Contractului de Închiriere şi pierderea după data de 31 martie a dreptului de utilizare a locului de parcare. 

LOCURI de PARCARE BUCUREŞTI.

Etichete: Bucureşti, locuri de parcare, locuri de parcare bucuresti, parcare bucuresti

0/19 COMENTARII
Maria
20 nov 21:55
+0
VOTURI
-0
Salutare tuturor!
Sunt Maria, locuiesc în prezent în Bălți, Moldova. În prezent sunt văduvă cu Doi copii și am rămas blocată într-o situație financiară în octombrie și a trebuit să mă refinanțez și să îmi plătesc facturile. Am încercat să caut împrumuturi de la diverse firme de împrumut, atât private cât și corporative, dar niciodată cu succes, iar majoritatea băncilor mi-au refuzat creditul. Dar, așa cum ar avea Dumnezeu, am fost prezentat unui Cooperativ Runs de către un bărbat al lui Dumnezeu, un creditor privat de împrumut care mi-a acordat un împrumut de 80.000 euro și astăzi sunt proprietar de afaceri și copiii mei se descurcă bine în acest moment, dacă trebuie să contactați orice firmă cu referire la asigurarea unui împrumut fără garanție, fără cec de credit, niciun co-semnatar cu doar 2% dobândă și planuri de rambursare mai bune și program, vă rugăm să contactați domnul Dante Paola prin e-mail: dantecooperativehelp@hotmail.com El nu știe că fac asta, dar acum sunt atât de fericit și am decis să îi las pe oameni să știe mai multe despre el și, de asemenea, vreau ca Dumnezeu să-l binecuvânteze mai mult. Îl puteți contacta prin e-mailul său: dantecooperativehelp@hotmail.com pentru apel rapid de chat sau whatsapp / +35677926593

Mulțumiri
Maria
Erico
20 nov 18:40
+0
VOTURI
-0
Îmi amintesc că am fost cu adevărat surprins de cât de rapid a fost procesată și aprobată cererea mea de împrumut în numerar. Numele meu este Érico Breiso din Tavira, Portugalia. Eram îngrijorat că scorul meu de credit scăzut va fi o problemă, dar când am mers să aplic, mi s-a spus să nu-mi fac griji. Am obținut de fapt banii de care aveam nevoie pentru a-mi repara mașina și, în consecință, am putut continua să muncesc pentru a face bani. Eram prea speriat să-mi pierd locul de muncă pentru că nu aveam altă modalitate de a ajunge la muncă, dar împrumutul primit am avut grijă de toate. mulțumesc companiei de împrumuturi Alden Moore că mi-ai acordat un împrumut rapid. Sfătuiesc pe oricine are nevoie de un împrumut rapid și sigur pentru a aplica prin această adresă de e-mail aldenmooresloanfirm@gmail.com ... pentru că am primit împrumutul de la ei fără întârziere
Angekili
19 nov 17:32
+0
VOTURI
-0
Numele meu este Angeliki Eu locuiesc in Kavala. Am auzit despre această companie care acordă împrumuturi și am mers să solicit un împrumut. Am auzit oameni spunând despre înșelătorie, dar nu am fost niciodată înșelat înainte ca această companie să mă ajute cu împrumutul meu, astfel încât oricine are nevoie de un împrumut poate solicita împrumuturi. Adresa de e-mail este rapidă și sigură aldenmooresloanfirm@gmail.com. Sunt atât de fericit, am împrumutul solicitat în cont. DUMNEZEU te binecuvântează domnule ALDEN MOORE.
Lucy Smith
07 mar 19:18
+0
VOTURI
-0
​Are you thinking of getting financial assistance, whether you are in serious need of urgent loans, whether you are thinking of starting your own business, you are in debt, this is your chance to achieve your desires because we provide personal loans, business loans, and corporate loans, and all kinds of loan at an interest rate of 2%. HURRAY !!! It's almost getting to the end of this year and we were in Lucy Loan Firm, we guarantee all our valuable clients that they will get all the individual loans with a smile on their face.
For more information please contact us now via email:(lucysmithloanfirm@gmail.com)

Borrower Information:

Full name: _______________
Country: __________________
Sex: ______________________
Age: ______________________
Loan Amount Needed: _______
Loan Duration: ____________
Interest Loans: _____________
Cell Phone Number: ________

Lucysmithloanfirm
(lucysmithloanfirm@gmail.com)
Siti Aminah
07 mar 12:33
+0
VOTURI
-0
Salut,
numele meu este Siti Aminah din Indonezia, vă rog să sugeram că toți cei de aici ar trebui să fie foarte atenți, deoarece există atât de mulți creditori falși de credite pe internet, dar aceștia sunt în continuare cei reali în compania de împrumuturi false. Am fost scammed de 4 împrumutatori diferite de împrumut, am pierdut o mulțime de bani pentru că am fost în căutarea unui împrumut de la compania lor. Aproape că am murit în acest proces pentru că am fost arestat de oameni pentru că am fost datori.

Aproape am renunțat până când am cerut sfatul unui prieten care ma prezentat creditorului inițial al împrumutului și o companie foarte fiabilă care este mama Alicia Radu care a primit împrumutul meu de 800 de milioane rupia Indonezia în mai puțin de 24 de ore Fără presiune și într- rată scăzută a dobânzii de 2%. Am fost foarte surprins când mi-am verificat contul bancar și am constatat că suma împrumutului pe care am solicitat-o ​​a fost transferată în contul meu bancar fără nici o întârziere sau dezamăgire, așa că am promis că voi împărți vestea bună, astfel încât oamenii să poată obține un împrumut cu ușurință fără presiune Mama Alicia Radu

Vreau să ai încredere în mama ta Alicia Radu, pentru că e foarte utilă în viața mea și în viața mea financiară. Trebuie să vă numărați foarte norocoși să aveți ocazia să citiți astăzi această mărturie. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, contactați mama Alicia Radu prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com)
De asemenea, poți să mă contactezi prin e-mailul meu: (sitiaminah6749@gmail.com) dacă ai nevoie de informații despre cum am primit împrumutul de la mama Alicia Radu, ești foarte liber să mă contactezi și îți voi răspunde cu plăcere pentru că te poți ajuta altele după ce ați primit împrumutul.
OLIVIA DANIEL
07 mar 12:32
+0
VOTURI
-0
Salut,
Sunt doamna Olivia Daniel, creditor privat de împrumut, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? căutați mai multe pentru că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut. Acordăm fonduri persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească în afaceri la o rată de 2%. Vreau să utilizez acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiară și că vom fi dispuși să oferim un împrumut. Așadar, contactați-ne astăzi prin e-mail la:
(Oliviadaniel93@gmail.com)


APPLICATION DATA

1) Numele complet:
2) Țara:
3) Adresa:
4) Stat:
5) Sex:
6) Starea civilă:
7) Ocupatia:
8) Număr de telefon:
9) Poziția curentă în locul locului de muncă:
10) Venit lunar:
11) Suma imprumutata necesara:
12) Durata împrumutului:
13) Scopul împrumutului:
14) Religia:
15) Ați aplicat înainte:
16) Data nașterii:
Mulțumiri,
Alicia Radu
07 mar 12:32
+0
VOTURI
-0
Ai nevoie de asistență financiară? Vă putem ajuta să oferiți împrumuturi la o rată a dobânzii scăzută de 2%. Deci, vă rugăm să ne contactați astăzi prin e-mail la: (aliciaradu260@gmail.com) Căutați fonduri pentru a vă achita împrumuturile și datoriile? Căutați bani pentru a plăti facturile? Căutați fonduri pentru a începe o nouă afacere? Aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării necorespunzătoare? Aveți nevoie de bani pentru a investi în anumite domenii de expertiză Oferim toate tipurile de împrumuturi din orice sumă de care aveți nevoie. Procesul nostru de capital și de creditare este 100% garantat și garantat, fericirea clienților noștri este forța noastră, suntem o companie de împrumut reputați, legitime și acreditate. Acordăm împrumut persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență în numerar. Așadar, vă rugăm să ne contactați astăzi prin e-mail la: (aliciaradu260@gmail.com) pentru a începe să investiți pentru viitorul dvs. astăzi.
ROBBI
23 ian 13:39
+0
VOTURI
-0
Salut,
Numele meu este ROBBI de la Cirebon Jawa Barat Indonesia, aș dori să mulțumesc mamei Alicia Radu pentru că mi-a ajutat să obțin un împrumut bun după ce am suferit mult în mâinile creditorilor falși on-line care mă înșeală să câștig bani fără să-mi ofere un împrumut au avut nevoie de un împrumut în ultimii 3 ani pentru a-mi începe propria afacere în orașul Cirebon, unde am trăit și am căzut în mâinile unei companii false din Turcia care ma înșelat și nu mi-a oferit un împrumut. și eu sunt foarte frustrasă pentru că mi-am pierdut toate banii într-o companie falsă din Turcia, pentru că o datorez băncii și prietenilor mei și nu am nimeni să alerg, până la o zi de credincioșie pe care un prieten al meu la numit Siti Aminah după ce a citit mărturia ei despre cum a obținut un împrumut de la mama Alicia Radu, așa că a trebuit să-l contactez pe Siti Aminah și mi-a spus și m-au convins să-l contactez pe mama Alicia Radu că era o mamă bună și trebuia să recuperez curajul și am contactat-o ​​pe mama Alicia Radu și cu mine am fost surprins de împrumutul meu procesat și aprobat și în 3 ore împrumutul meu a fost transferat în contul meu și sunt foarte surprins că este un miracol și trebuie să mărturisesc despre lucrarea bună a Mamei Alicia Radu
așa că aș sfătui pe toți cei care au nevoie de un împrumut pentru a contacta mama Alicia Radu email: (aliciaradu260@gmail.com) și vă asigur că veți depune mărturie așa cum am făcut și puteți, de asemenea, contactați-mă pentru mai multe informații despre Mama Alicia Radu : (robbi5868@gmail.com) și încă mai puteți contacta Siti Aminah care mi-a prezentat-o ​​pe mama Alicia Radu prin e-mail: (sitiaminah6749@gmail.com)
poate Dumnezeu să continue să binecuvânteze și să iubească pe mama Alicia Radu să-mi schimbe viața financiară
Rebecca Walker
23 ian 13:38
+0
VOTURI
-0
Sunteți un bărbat sau o femeie de afaceri? Aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere? Aveți nevoie de împrumut pentru a vă achita datoriile sau pentru a vă plăti facturile sau pentru a începe o afacere frumoasă? Aveți nevoie de fonduri pentru finanțarea proiectului dvs.? Oferim servicii garantate de împrumut de orice valoare și în orice parte a lumii pentru persoane fizice, societăți, agenți imobiliari și corporații la rata superioară a dobânzii de 3%. Pentru aplicație și pentru mai multe informații, trimiteți răspunsuri la următoarea adresă de e-mail: (rebeccawalker700@gmail.com)
Vă mulțumim și așteptăm cu nerăbdare răspunsul dvs. prompt.
Salutari,
Muqse
OLIVIA DANIEL
23 ian 13:38
+0
VOTURI
-0
Buna,
Sunt doamna Olivia Daniel, un creditor privat de împrumut, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață
Ai nevoie de asistență financiară? Va putem ajuta
Oferim împrumut cu o rată a dobânzii de 2%
Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la: (oliviadaniel93@gmail.com)

Căutați fonduri pentru a achita creditele și datoriile?
Căutați bani pentru a ****ăti facturile?
Căutați fonduri pentru a începe o afacere nouă?
Aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării necorespunzătoare?
Aveți nevoie de bani pentru a investi în anumite domenii de specializare
care te va profita? Și nu știi ce să faci.
Oferim următoarele împrumuturi mai jos,
Credite personale [sigure și nesecurizate]
Împrumuturi pentru afaceri [securizate și negarantate]
Împrumuturi combinate
Credite pentru studenți
Îmbunătățirea acasă
Inventor Loans
Credite auto
Împrumuturi de consolidare, etc ...

De aceea, contactați-ne astăzi prin e-mail la: (oliviadaniel93@gmail.com) pentru a începe să investiți pentru viitorul dvs. astăzi.
DANIEL
03 oct 10:30
+0
VOTURI
-0
Aceasta este de a informa publicul larg că dl Daniel John, un creditor privat de împrumut, a deschis o oportunitate financiară pentru toți cei care au nevoie de ajutor financiar. Noi oferim împrumut la rata dobânzii de 2% persoanelor fizice, firmelor și companiilor în termeni și condiții clare și ușor de înțeles. contactați-ne astăzi prin e-mail pentru a vă putea oferi condițiile de împrumut la danieljohnhome@gmail.com
GANEA CARMEN
20 apr 14:09
+0
VOTURI
-0
EU MA CHINUI DE 4ANI SA INTRU IN POSESIA UNUI LOC DE PARCARE DE RESEDINTA IN SECTOR 2,AM FACUT SESIZARI PESTE SESIZARI LA ADP,POLITIA LOCALA SECTOR 2 PRIVIND MASINILE ABANDONATE PE LOCURI DE PARCARE SI NU NUMAI.DIN PACATE NE LUPTAM CU MORILE DE VANT. IN ACEASTA TARA LEGEA ESTE FACUTA PENTRU A FI INCALCATA SI NEPEDEPSITA. STIMABILILOR UNDE SA NE PARCAM MASINILE DACA NU AVEM LOCURI AMENAJATE, SUNT ATATEA TERENURI VIRANE PLINE DE GUNOAIE SAU LOCURI CU CONSTRUCTII NEAUTORIZATE SAU ZONE IN CARE SEMNELE DE CIRCULATIE/PARCARE INTERZISA SUNT PUSE ABUZIV DE CATRE PROPRIETARII DE MAGAZINE ,SA NU MAI SPUN CA ISI TIN DUBELE SI ALTE 2-3MASINI IN FATA MAGAZINELOR.NOI UNDE SA PARCAM MASINILE ? S-A AMENAJAT CALEA DE RULARE PE ZONA PANTELIMON SI CU CE S-A IMBUNATATIT ? CU NIMIC.INAITE ERAU PARCATE 80DE MASINI IN FATA BLOCULUI ,ACUM 53.UNDE LE PUNEM PE CELE RAMASE ? -27MASINI? IN CASA? IN VITRINA?
eu nonpenal
14 mar 20:17
+0
VOTURI
-0
Poate ca titularul locului tocmaia parcat pe locul altuia...
xela dumitru
01 mar 12:33
+0
VOTURI
-0
Parc Industrial Sabaru pune la dispozitia clientilor spre inchiriere depozite mici
Depozitele mici sunt ideale pentru persoanele fizice sau juridice mici si mijlocii pentru a pastra temporar sau pe termen lung obiecte ce nu-si mai gasesc locul in spatiul vital de zi cu zi. Desi mici, ele sunt practic adaptabile ca marime, in functie de necesitatile clientilor nostri.

Pentru ce puteti avea nevoie de un astfel de spatiu? In final, dumneavostra decideti, dar, va putem da cateva exemple pentru a va ajuta sa va hotarati.
Vititati http://sabaru.ro/.../exterior-spatii-industriale-depozitare/
Dana
27 feb 19:10
+0
VOTURI
-0
Oferta excelenta in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul “APLIC” la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: dana_tweety2002@yahoo.com
parcagiul
10 feb 18:20
+0
VOTURI
-0
se vede si in foto unde trebuie parcate masinile foarte in clar: PE TROTUAR IN DREPTUL TRECERII DE PIETONI. ati parcat perfect, asa ca ati castigat doua locuri la marsul familiei traditionale. trimiteti sms catre basilica.ro ca sa va revenicati premiul.
Batman
10 feb 16:19
+0
VOTURI
-0
Politia Locala Sector 4 Bucuresti aplica legea in mod subiectiv si arbitrat!! Asa incat, chiar daca legea spune una, ei "constata" dupa bunul plac: daca vor vad, daca nu vor nu vad etc.
parcagiul
10 feb 13:17
+0
VOTURI
-0
cele mai bune locuri de parcare din bucuresti:
1. pe trotuare
2. pe trecerea de pietoni
3. in centrul vechi pe spatiul pietonal.
4. la coltul strazii in dreptul trecerii de pietoni unde este bordura lasata pentru carucioare cu copii.
5. pe trotuar in dreptul acceselor in scoli, gradinite si spitale.
6. pe linia de metrou, pe pista de biciclete, pe banda pentru transportul in comun.
7. in statia de autobuz.

Intrebati pe domnii politisti daca nu credeti ca este legal.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h