PARCARE BUCUREŞTI. Ce poți FACE dacă ţi-ai găsit LOCUL de PARCARE de reşedinţă OCUPAT. Se dau AMENZILOCURI de PARCARE BUCUREŞTI. Găsirea unui loc de parcare în Bucureşti, mai ales iarna când încă mai sunt troiene de zăpadă în cartiere, poate fi o luptă imposibil de câştigat cinstit. Aşa că, atunci când şoferii văd un loc liber în cartier, fie el şi plătit de altcineva, sunt foarte tentaţi să îl ocupe, cu orice risc. Situaţia devine şi mai apăsătoare când mergi în vizită în alte zone din Capitală, unde nici nu se mai vede marcajul locurilor de parcare de reşedinţă.

Locuri de parcare
Locuri de parcare
Foto: Bogdan Chitu Facebook

LOCURI de PARCARE BUCUREŞTI.  Şoferii care parchează maşina pe locul plătit al altcuiva, fie şi pentru câteva minute, trebuie să ştie că se află în ilegalitate. Potrivit prevederilor în vigoare, parcările de reşedinţă plătite sunt închiriate "24/24 h", 7 zile din 7. Cu alte cuvinte, fie că sunt acasă sau nu, conducătorii care au achitat taxa de parcare la primărie pot beneficia de loc în orice moment al zilei, scrie romaniatv.net.

Unii şoferi invocă faptul că a existat, în trecut, o propunere ca parcarea de reşedinţă să fie utilizată cu timp limitat, numai pe parcursul nopţii (de la 8 seara la 8 dimineaţa), şi astfel atunci când găsesc un loc de parcare liber ziua cred că îl pot ocupa. NU este LEGAL, susţin autorităţile.

"Un loc de parcare închiriat de la primărie poate fi utilizat în permanenţă de beneficiar", au declarat pentru RomaniaTV.net oficialii primăriilor de sector din Capitală, responsabile de atribuirea locurilor de parcare de reşedinţă cu plată.

LOCURI de PARCARE BUCUREŞTI.  Ce trebuie să facă persoanele care îşi găsesc locul de parcare de reşedinţă ocupat de o altă maşină

În cazul în care beneficiarii locurilor de parcare plătite îşi găsesc locurile ocupate de o altă maşină, aceştia trebuie să anunţe Poliţia Locală de sector. La sosirea agenţilor de poliţie, proprietarii vor prezenta contractul de închiriere valabil.

PARCARE BUCUREŞTI. După ce Poliţia constată că locul este ocupat abuziv, şoferul în culpă fie se alege fie cu avertisment (dacă este la prima abatere de acest gen sau dacă a lăsat maşina parcată pe locul altcuiva doar pentru scurt timp), fie cu amendă (dacă proprietarul se plânge că a mai păţit la fel şi în alte zile, fiind o acţiune cu caracter repetititv). În această ultimă situaţie, Poliţia Locală de sector poate aplica sancţiuni contravenţionale cuprinse între 1.500-2.500 de lei, conform HCGMB 124/2008 privind strategia de parcare pe teritoriul municipiului Bucureşti.

LOCURI de PARCARE BUCUREŞTI. Sesizarea privind ocuparea abuzivă a unui loc de parcare poate fi făcută la Poliţia Locală, după cum urmează:

Poliţia locală sector 1 - tel: 021.232.66.35 sau 021.9540
Poliţia locală sector 2 - tel: dispecerat - 021.252.57.70 sau 021.252.58.28
Poliţia locală sector 3 - tel: 021.340.07.51 sau 021.9543
Poliţia locală sector 4 - tel: 021.460.14.71
Poliţia locală sector 5 - tel: 021.312.28.81
Poliţia locală sector 6 - tel: dispecerat - 021. 413.16.20.

PREMIERĂ Cum se pot cere locurile de parcare de la bloc, din acest an, la Bucureşti

LOCURI de PARCARE BUCUREŞTI. Bucureştenii care locuiesc în Sectorul 4 al Capitalei sunt scutiţi, începând din acest an, de un drum la primărie atunci când vor să îşi reînnoiască contractele de parcare la bloc. Cererile pot fi depuse, până la 31 martie 2017, inclusiv online. DETALII, AICI.

Ce condiţii trebuie să îndeplinească solicitanţii de locuri de parcare de reşedinţă

LOCURI de PARCARE BUCUREŞTI. Conform legislaţiei actuale, exploatarea parcajelor de reşedinţă prin închiriere se face pe bază de contract cu durata de valabilitate de 1 an şi cu posibilitatea reînnoirii. Atribuirea locurilor în parcajele de reşedinţă se face numai după avizul de încadrare emis de către Comisia Tehnică de Circulaţie a Municipiului Bucureşti.

Atribuirea locurilor în parcajele de reşedinţă se face numai cu îndeplinirea cumulativă a următoarelor condiţii:
a) nu se poate aloca mai mult de un loc de parcare pentru fiecare apartament
b) atribuirea se face cu acordul asociaţiei de locatari sau de proprietari a imobilului;
c) se pot atribui locuri în parcajele de reşedinţă numai pentru autovehiculele cu masa totală autorizată mai mică de 3,5t;
d) se pot atribui locuri în parcajele de reşedinţă numai pentru autovehiculele care au prevazută în certificatul de înmatriculare adresa respectivă, persoanele cu handicap locomotor având prioritate la atribuire.

LOCURI de PARCARE BUCUREŞTI. Pentru închirierea unui loc de parcare de la primărie, solicitanţii plătesc o taxă ce variază în funcţie de zonă, fiind mai scumpă cu cât locul este mai aproape de centrul oraşului.

LOCURI de PARCARE BUCUREŞTI. Până la ce dată se reînnoiesc contractele de închiriere a locurilor de parcare de reşedinţă

Termenul limită de achitare a taxei este 31 martie 2017, dată până la care poate fi prelungit Contractul de închiriere fără pierderea locului de parcare.

PARCARE BUCUREŞTI. Solicitanţii vor prezenta în mod obligatoriu următoarele documente :
1. Certificat de Înmatriculare sau Cartea de Identitate Vehicul (în original) ;
2. Cartea sau Buletinul de Identitate (în original) ;
3. Contract de Leasing pentru persoană fizică (unde este cazul) ;
4. Contract de Comodat (unde este cazul) pentru autovehicule de firmă sau încredinţate spre folosinţă de către altă persoană fizică.

Neprezentarea în original a documentelor de la punctele 1 şi 2 atrage după sine neprelungirea Contractului de Închiriere şi pierderea după data de 31 martie a dreptului de utilizare a locului de parcare. 

LOCURI de PARCARE BUCUREŞTI.

Etichete: Bucureşti, locuri de parcare, locuri de parcare bucuresti, parcare bucuresti

0/9 COMENTARII
Craignat
12 Oct 11:09
+0
VOTURI
-0
Приобрести сироп Mangoosteen можно на веб-сайте http://mangystin.bxox.info/

Предлагаем вам потрясающее средство для снижения веса сироп Мангустина. С ним возможно избавиться от 10 килограмм за недели.

Растение мангостин произрастает на Филиппинах. Плоды дерева имеют удивительные свойства. Во флаконе имеется более 25 плодов этого удивительного растения. Плоды дерева гарциния помогают сжечь чрезмерную жировую ткань. И положительно воздействуют на организм в комплексе. Специфика производства средства, а также уникальная упаковка позволяют сохранить все полезные свойства растения.

Главным веществом сиропа Mangoosteen являются плоды с дерева мангостан, в которых имеется большое количество питательных микроэлементов. Благодаря веществу окиси дифениленкетона, которое в громадных дозах содержатся в плоде, сильно притормаживаются процессы окисления в организме. Ксантон является одним из самых сильных антиоксидантов. В плодах дерева мангостин также имеются разные группы витаминов и микроэлементы. Приобрести сироп Mangoosteen можно на сайте http://mangjoo77.mangoosteen.com.
DANIEL
03 Oct 10:30
+0
VOTURI
-0
Aceasta este de a informa publicul larg că dl Daniel John, un creditor privat de împrumut, a deschis o oportunitate financiară pentru toți cei care au nevoie de ajutor financiar. Noi oferim împrumut la rata dobânzii de 2% persoanelor fizice, firmelor și companiilor în termeni și condiții clare și ușor de înțeles. contactați-ne astăzi prin e-mail pentru a vă putea oferi condițiile de împrumut la danieljohnhome@gmail.com
GANEA CARMEN
20 Apr 14:09
+0
VOTURI
-0
EU MA CHINUI DE 4ANI SA INTRU IN POSESIA UNUI LOC DE PARCARE DE RESEDINTA IN SECTOR 2,AM FACUT SESIZARI PESTE SESIZARI LA ADP,POLITIA LOCALA SECTOR 2 PRIVIND MASINILE ABANDONATE PE LOCURI DE PARCARE SI NU NUMAI.DIN PACATE NE LUPTAM CU MORILE DE VANT. IN ACEASTA TARA LEGEA ESTE FACUTA PENTRU A FI INCALCATA SI NEPEDEPSITA. STIMABILILOR UNDE SA NE PARCAM MASINILE DACA NU AVEM LOCURI AMENAJATE, SUNT ATATEA TERENURI VIRANE PLINE DE GUNOAIE SAU LOCURI CU CONSTRUCTII NEAUTORIZATE SAU ZONE IN CARE SEMNELE DE CIRCULATIE/PARCARE INTERZISA SUNT PUSE ABUZIV DE CATRE PROPRIETARII DE MAGAZINE ,SA NU MAI SPUN CA ISI TIN DUBELE SI ALTE 2-3MASINI IN FATA MAGAZINELOR.NOI UNDE SA PARCAM MASINILE ? S-A AMENAJAT CALEA DE RULARE PE ZONA PANTELIMON SI CU CE S-A IMBUNATATIT ? CU NIMIC.INAITE ERAU PARCATE 80DE MASINI IN FATA BLOCULUI ,ACUM 53.UNDE LE PUNEM PE CELE RAMASE ? -27MASINI? IN CASA? IN VITRINA?
eu nonpenal
14 Mar 20:17
+0
VOTURI
-0
Poate ca titularul locului tocmaia parcat pe locul altuia...
xela dumitru
01 Mar 12:33
+0
VOTURI
-0
Parc Industrial Sabaru pune la dispozitia clientilor spre inchiriere depozite mici
Depozitele mici sunt ideale pentru persoanele fizice sau juridice mici si mijlocii pentru a pastra temporar sau pe termen lung obiecte ce nu-si mai gasesc locul in spatiul vital de zi cu zi. Desi mici, ele sunt practic adaptabile ca marime, in functie de necesitatile clientilor nostri.

Pentru ce puteti avea nevoie de un astfel de spatiu? In final, dumneavostra decideti, dar, va putem da cateva exemple pentru a va ajuta sa va hotarati.
Vititati http://sabaru.ro/.../exterior-spatii-industriale-depozitare/
Dana
27 Feb 19:10
+0
VOTURI
-0
Oferta excelenta in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul “APLIC” la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: dana_tweety2002@yahoo.com
parcagiul
10 Feb 18:20
+0
VOTURI
-0
se vede si in foto unde trebuie parcate masinile foarte in clar: PE TROTUAR IN DREPTUL TRECERII DE PIETONI. ati parcat perfect, asa ca ati castigat doua locuri la marsul familiei traditionale. trimiteti sms catre basilica.ro ca sa va revenicati premiul.
Batman
10 Feb 16:19
+0
VOTURI
-0
Politia Locala Sector 4 Bucuresti aplica legea in mod subiectiv si arbitrat!! Asa incat, chiar daca legea spune una, ei "constata" dupa bunul plac: daca vor vad, daca nu vor nu vad etc.
parcagiul
10 Feb 13:17
+0
VOTURI
-0
cele mai bune locuri de parcare din bucuresti:
1. pe trotuare
2. pe trecerea de pietoni
3. in centrul vechi pe spatiul pietonal.
4. la coltul strazii in dreptul trecerii de pietoni unde este bordura lasata pentru carucioare cu copii.
5. pe trotuar in dreptul acceselor in scoli, gradinite si spitale.
6. pe linia de metrou, pe pista de biciclete, pe banda pentru transportul in comun.
7. in statia de autobuz.

Intrebati pe domnii politisti daca nu credeti ca este legal.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h