Parcare GRATUITĂ pentru maşini, în zona Eroilor, unde s-a surpat carosabilul. Cine o poate folosiPrimăria Capitalei pune la dispoziție cu titlu gratuit, pe durata restricțiilor de circulație din zona Eroilor, Parcarea Operei pentru posesorii de mașini rezidenți ai străzilor Elefterie și Dr Gheorghe Marinescu, artere pe care s-a instituit temporar restricția de circulație ”oprirea interzisă”, anunţă Primăria Capitalei.

Parcare GRATUITA pentru masini, in zona Eroilor, unde s-a surpat carosabilul. Cine o poate folosi
Parcare GRATUITĂ pentru maşini, în zona Eroilor, unde s-a surpat carosabilul. Cine o poate folosi

Primăria Capitalei adresează un apel locuitorilor acestei zone să evite parcarea mașinilor pe străzile Elefterie și Gheorghe Marinescu, artere vitale pentru fluidizarea traficului în zona Eroilor, unde circulația rutieră a fost restricționată din cauza tasării carosabilului în timpul lucrărilor la magistrala de metrou.

Metrorex anunţă ce lucrări s-au făcut la Eroilor, pentru remedierea carosabilului surpat.

Urmare a evenimentelor produse de ruptura putului de epuisment, ruptura care a generat fenomenele de tasare in zona Eroilor, S.C Metrorex S.A a notificat constructorul cu privire la masurile urgente ce se impun a fi luate pentru a rezolva situatia creata în proximitatea statiei Eroilor 2. Constructorul a prezentat astazi, 14 decembrie 2015 la ora 14:00, interventiile de executat urgent pentru o deplina punere în siguranta a zonei înconjuratoare astfel încât impactul asupra cetatenilor sa fie cât mai redus.

Pentru a evita abuzurile, accesul în parcarea de la Operă pentru riveranii celor două străzi se va face în baza actului de identitate al posesorului vehiculului – din care să reiasă că adresa de domiciliu este pe uuna din străzile Elefterie sau Dr Gheorghe Marinescu - și al talonului de înmatriculare al autoturismului.

Bucureştenii evacuaţi din case, din cauza surpării de la Eroilor, cazaţi la hotel

Patru bucureşteni care au fost nevoiţi să îşi părăsească locuinţele din zona Eroilor, după ce lucrările la metrou au provocat surparea carosabilului, au fost cazaţi la hotel pe cheltuiala Metrorex. Ceilalţi 10 au preferat să stea la rude.

Restricțiile de circulație au fost instituite, încă de sâmbătă, iar circulatia rutieră auto in zona se desfăsoara astfel:

Sensul de coborâre dinspre cartierele Drumul Taberei și Militari se face prin Șoseaua Pandurilor – Calea 13 Septembrie, precum și prin Șoseaua Geniului – Șoseaua Cotroceni.

Pe sensul spre urcare către cele două cartiere, circulația rutieră se desfășoara prin Splaiul Independenței – Șoseaua Cotroceni – Șoseaua Geniului; Șoseaua Cotroceni – Bulevardul Iuliu Maniu – Bulevardul Vasile Milea și prin Splaiul Independenței – strada Elefterie – Bulevardul Eroilor.

Cum arată porţiunea de pe Bulevardul Eroilor unde s-a surpat carosabilul FOTO

Muncitorii au început lucrările în zona Eroilor, la porţiunea în care s-a surpat carosabilul din cauza lucrărilor la metrou.

Comisia Tehnică de Circulație a Municipiului București a analizat valorile de trafic înregistrate în cursul zilei de luni pe arterele care fac legătura între cartierele Drumul Taberei și Militari cu centrul Capitalei.

RATB înfiinţează o nouă staţie, în zona Eroilor. Ce autobuze opresc aici
Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a decis să înfiinţeze o nouă staţie, în zona Eroilor. În această staţie opresc autobuzele care vin dinspre Drumul Taberei spre centrul oraşului.

Comisia a stabilit că nu se impun măsuri suplimentare de fluidizare a traficului față de cele luate în cursul zilei de duminică, când s-a decis restricționarea traficului în zona Eroilor.
Traficul rutier în zona Eroilor a fost ÎNCHIS pentru 30 de zile. Care sunt RUTELE OCOLITOARE

Primăria Capitalei anunţă, într-un comunicat de presă, că restricțiile de circulație în zona Eroilor se mențin pentru cel puțin 30 de zile, perioadă în care traficul rutier dinspre cartierele Drumul Taberei și Militari către centrul Bucureștiului se va desfășura pe rute ocolitoare.

Restricțiile de circulație au fost instituite, încă de sâmbătă, din cauza tasării unei porțiuni de carosabil la intersecția Bulevardul Eroilor cu Bulevardul Eroii Sanitari, situație cauzată de o surpare a pământului în timpul lucrărilor de extindere a liniei de metrou Eroilor – Drumul Taberei. Atunci, Municipalitatea a anunţat că traficul rutier pe bulevardul Eroilor intre str. Carol Davila si Pod Eroilor si pe bulevardul Eroilor Sanitari intre str. Carol Davila si Piata Operei, a fost intrerupt, din cauza surparii terenului, existand riscul de prabusire a carosabilului.

Astfel, s-a închis circulaţia pe următoarele străzi:

- pe bd. Eroilor, pe sensul spre centru, de la strada Carol Davila, iar pe sensul spre periferie, de la Splaiul Independenţei

- pe bd.Eroii Sanitari, pe sensul spre centru, de la strada Carol Davila.

După instituirea acestor restricţii de trafic, circulația rutieră auto se va desfășura pe următoarele rute ocolitoare:

Sensul de coborâre dinspre cartierele Drumul Taberei și Militari se va face prin Șoseaua Pandurilor – Calea 13 Septembrie, precum și prin Șoseaua Geniului – Șoseaua Cotroceni.

Pe sensul spre urcare către cele două cartiere, circulația rutieră se va desfășura prin Splaiul Independenței – Șoseaua Cotroceni – Șoseaua Geniului; Șoseaua Cotroceni – Bulevardul Iuliu Maniu – Bulevardul Vasile Milea și prin Splaiul Independenței – strada Elefterie – Bulevardul Eroilor.

"Primăria Capitalei adresează un apel public rezidenților din strada Dr Gheorghe Marinescu și Elefterie – proprietari de mașini – să elibereze carosabilul de autoturismele parcate pe aceste artere. Pe cele două artere se va institui, încă de duminică, restricția de "oprire interzisă", măsură care ajută în procesul de fluidizare al traficului.

De asemenea, ca măsură de fluidizarea traficului, Brigada de Poliție Rutieră, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București și Poliția Locală a Sectoarelor 1, 3, 4, 5 și 6 vor suplimenta cu 40 de echipaje numărul de echipaje în stradă, față de prezența constantă pe arterele Capitalei în condiții normale de trafic", anunţă Primăria Capitalei, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Etichete: carosabil surpat, Eroilor, parcare gratuita, parcarea operei

0/1 COMENTARII
SIBNET
15 Dec 08:04
+0
VOTURI
-0
Te invitam sa incepi acum un curs gratuit care te invata simplu si repede cum poti face bani pe internet. Cursul il primesti pe adresa ta de email, este gratuit, cu explicatii clare si te invata pas cu pas cum poti face bani pe internet. Pentru a primi cursul, trimite un mesaj la adresa de email: sibnet@usa.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE