Şoferii din Bucureşti pot parca GRATUIT pe Arena Naţională, începând de marţiŞoferii din Capitală îşi pot parca maşinile, începând din această seară, pe stadionul Arena Naţională, dar şi în marile parcări de la Carrefour Colentina şi Veranda Mall, astfel încât pe parcursul nopţii să fie curăţat restul de zăpada de pe carosabil, a anunţat Primăria Sectorului 2. O măsură similară a fost luată recent şi de Primăria Sectorului 6 care a încheiat un parteneriat cu mai multe hipermarket-uri pentru ca şoferii să poată parca gratuit noaptea.

Arena Nationala
Arena Naţională

Primăria Sectorului 2 oferă gratuit locuitorilor săi începând de azi, marți, 17 ianuarie 2017, posibilitatea de a parca autovehiculele, pe timpul nopții în următoarele locații:

· Carrefour Colentina,
· Stadionul Național – parcarea de la inelul exterior,
· Veranda Mall.

Prin această măsură se vor descongestiona străzile, se va permite accesul utilajelor de deszăpezire pe arterele de circulație pentru încarea și transportul, pe timpul nopții, a depozitele de zăpadă de pe carosabil și trotuare", informează administraţia locală într-un comunicat remis la redacţie.

De asemenea, bucureștenii care vor apela la acest sistem oferit gratuit vor avea avantaje pentru că vor beneficia de locuri de parcare suficiente.

"Primăria Sectorului 2 apelează la înțelegerea bucureștenilor să elibereze parcările mall-urilor pe timpul zilei pentru a permite clienților să-și facă cumpărăturile.

La nivelul conducerii Primăriei Sectorului 2 se poartă deja discuții și cu reprezentanții celorlalte mall-uri din Sectorul 2 în vederea extinderii acestui proiect prin care se asigură gratuit locuri de parcare numai pe timpul nopții, pentru bucureșteni, în vedere curățării de zăpadă a străzilor Capitalei", anunţă administraţia locală.

O măsură similară a fost luată recent şi de Primăria Sectorului 6 care a încheiat un parteneriat cu mai multe hipermarket-uri pentru ca şoferii să poată parca gratuit noaptea.

Şoferii care locuiesc în Sectorul 6 al Capitalei îşi vor putea lăsa autoturismele pe timpul nopţii în parcările mai multor mall-uri şi hipermarket-uri, a declarat, luni, primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu. La rândul său, primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a spus că la Paris nimeni nu îşi lasă maşina în mijlocul intersecţiei, pentru că ar fi ridicată imediat, şi a fost de părere că aşa ar trebui să se întâmple şi în România. 

Etichete: Bucureşti, mașini București, parcare, parcare bucuresti, Stadionul Naţional

0/6 COMENTARII
Noname
20 Jan 09:33
+0
VOTURI
-0
Atarnator sau nu, titlul e infect. B365 e infect. 98% din presa e infecta. Ori inoti printre laturi, ori nu mai citesti nimic. Nu vrem nici una nici alta.
Cris
19 Jan 10:02
+0
VOTURI
-0
Aseara am parcat deja in fata portii de la peluza sud.
Paul
19 Jan 08:26
+0
VOTURI
-0
Asa e, individul "cris" e un atarnator pe site-ul asta. Comenteaza orice, spune numai prostii, e obsedat de articolele legate de parcarea autovehiculelor, vrea sa poata parca pe trotuar, uraste mall-urile din care nu-si permite sa cumpere nimic, vrea fabrici si uzine, etc. Pe mine insa nu ma deranjeaza prezenta lui pe site: e un idiot, intr-adevar, dar ne amuza pe multi din noi. Putem spune ca e "idiotul de serviciu". Chiar daca si-ar schimba pseudonimul, tot l-am recunoaste dupa cretinatatea comentariilor. Este cel mai cunoscut comentator de pe site si a reusit acest record doar pe baza celor mai idioate comentarii. E posibil sa fie si cel mai prost om din Romania, dar nu garantez....
Ion
18 Jan 23:16
+0
VOTURI
-0
Boul asta de Cris e pur si simplu lesinat dupa site-ul B365, e obsedat de el saracul. Asta nu ar fi decat o psihoza care se poate trata ( omul nu are ce face si toata ziua calareste site-ul asta ), insa problema e ca individul e chiar tampit, nu stiu cum reuseste, dar are cele mai cretine comentarii. Ma gandesc totusi ca nimeni nu poate fi asa de idiot, poate doar comenteaza asa ca sa-i enerveze pe cititori.....
lica
18 Jan 10:20
+0
VOTURI
-0
de ce te superi atotstiutorule? cine te pune sa citesti toate " infectiile " ? citeste doar RL, EVZ si poti sa fii fericit. poate scapam de tine si nu mai postezi numai prostii.
Cris
17 Jan 22:27
+0
VOTURI
-0
In parcarea Stadionului National, ma tabloid infect, nu pe stadion. Schimbati titlul ala de kkath

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE