Parcarea de biciclete inaugurată pe str. Baba Novac, BLOCATĂ de un șofer nesimțit. FOTOOPTAR a inaugurat vineri, 26 iunie, prima parcare pentru 10 biciclete, ce înlocuiește un loc de parcare auto, pe strada Baba Novac nr. 11 din Capitală. Însă la numai câteva zile de la inaugurare, parcarea de biciclete nu poate fi folosită din cauza unui șofer nesimțit care a parcat în locul special amenajat pentru biciclete.

Parcarea de biciclete inaugurata vineri pe str. Baba Novac, BLOCATA de un sofer nesimtit. FOTO
Parcarea de biciclete inaugurată vineri pe str. Baba Novac, BLOCATĂ de un șofer nesimțit. FOTO
Foto: facebook/ Andrei Oltean

Nesimțirea unor șoferi bucureșteni întrece orice limită. Astfel, la numai câteva zile de la inaugurarea unei parcări pentru biciclete, aceasta nu poate fi folosită din cauza unui autoturism parcat exact în locul special amenajat pentru biciclete.

d

Fotografia a fost postată pe o rețea de socializare de Adrian Oltean. "Buna dimineata romanica. Orice minune dureaza 3 zile. Pacat de bunavointa primariei, pacat de eforturile Optar", a scris Adrian Oltean pe Facebook.

Parcarea a fost amenajata de asociatia OPTAR și a fost inaugurată vineri, 26 iunie, cu sprijinul financiar al magazinului de biciclete BikeXCS, anunță organizatorii într-un comunicat remis B365.ro.

d

"O parcare similara a primit avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti de a fi instalata pe strada Pictor Arthur Verona, insa este asteptat avizul Administratiei Strazilor Bucuresti", mai spun cei de la OPTAR.

Asociatia OPTAR face demersurile pentru a instala parcari similare si in alte puncte de interes din oras, pe lista de prioritatii fiind sediile celor 7 Primarii. 

Etichete: biciclete, blocat, nesimțit, optar, parcare, şofer

0/4 COMENTARII
Stefan
01 iul 13:26
+0
VOTURI
-0
Ridicarea masinilor este si ar trebui sa fie ilegala. Dar amendarea nesimtitilor... se face insuficient. Si nu toti bizonii au bani. Si oricati bani ai avea... daca politia si-ar face treaba si ai primi 1-2 amenzi pe luna... eu cred ca nu iti mai trebuie...
gigi
30 iun 18:01
+0
VOTURI
-0
De ce nu se pun amenzi in parbriz ca in Austria, sa vedeti disciplina atunci.
vlad
30 iun 16:16
+0
VOTURI
-0
@teo Pai nu s-a interzis ridicarea masinilor??? Nu s-au zbatut soferii bucuresteni pentru treaba asta??? Ca vezi Doamne ce discriminare si tortura era ca se ridicau masini. Eh, asta e rezultatul... ce pot face in afara de sa dea niste amenzi pe care bizonii oricum isi permit sa le plateasca???
teo
30 iun 13:08
+0
VOTURI
-0
Si in tot acest timp, politia locala isi vedea de treburile zilnice...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE