Parcarea „nimănui” de lângă Casa Presei FOTO



Parcarea se afla în partea dreapta a Casei Presei cu acces direct spre Șoseaua Bucuresti-Ploieşti, în dreptul Fântânii Mioriţa. Aceasta a fost amenajată pe locul unui parc care a fost abandonat cel mai probabil odată cu finalizarea lucrărilor la Casa Scânteii. Cele aproape 150 de locuri de parcare sunt pavate cu dale şi dispun şi de o reţea de iluminat public.

În ciuda faptului că au fost dotate până şi cu un sistem de canalizare, iar între ele au fost trasate şi săgeţi care indică sensurile de mers, acestea încă sunt interzise publicului. Doua bariere improvizate din ţevi ruginite blocheaza accesul catre cele două intrări.

Lucrările au fost terminate de ceva timp. Mărturie stau centrimetrii de iarbă incolţiţi dintre dalele din pavajul de beton. Cu toate că utilitatea parcarii este in acest moment zero, în ciuda faptului că în zonă există un deficit în acest sens, ea pare a avea o cu totul altă destinaţie: lac artificial alimentat de reţeaua publică de apă potabilă.

Etichete: Casa Presei, Fântâna Mioriţa, Sectorul 1

0/0 COMENTARII
Costel
09 Jul 22:35
+0
VOTURI
-0

Treaba e simpla! Parcarea e construita de regia autonoma a protocolului de stat (administratorul casei presei), probabil nu s-au inteles la pret cu chiriasii si o tin inchisa.

heo
09 Jul 11:43
+0
VOTURI
-0

Articol de doi lei.

Sunt pentru institutiile din zona, era greu sa-ti dai seama , "ziaristule" ?

De particulari nu pot fi folosite tocmai pentru ca ... nu exista locuinte in zona.

Danyzus
08 Jul 22:00
+0
VOTURI
-0

Acolo sunt destule sedii de televiziuni sau ziare (asa cred). De ce nu se mediatizeaza mai mult? Sa ofere cineva o explicatie...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h