PARCAREA INTERZISĂ pe o arteră importantă din Capitală. DE CE a luat Primăria această deciziePrimăria Sectorului 2 anunâă că va continua miercuri, 24 aprilie 2019, de la ora 11.00, proiectul pilot pentru Capitală de spălare mecanizată a străzilor şi de parcare alternativă a autovehiculelor pe un sens de mers, în vederea curăţării eficiente a carosabilului.

PARCAREA INTERZISA pe o artera importanta din Capitala. DE CE a luat Primaria aceasta decizie
PARCAREA INTERZISĂ pe o arteră importantă din Capitală. DE CE a luat Primăria această decizie

Astfel, șoseaua Mihai Bravu, pe sensul de mers de la Bulevardul Ferdinand I spre Pasajul Obor, este al doilea tronson care va fi eliberat în totalitate de autovehicule şi apoi spălat (trotuar, rigolă şi stâlpii regiilor furnizoare de utilități).

Acțiunea Primăriei Sectorului 2 este răspunsul nemulțumirilor cetățenilor privind curățenia pe arterele rutiere din sector: existenţa gunoaielor (nisip și praf, depunerile de resturi vegetale ce nu pot fi înlăturate eficient din spațiul dintre mașinile parcate, în special în perioada călduroasă, când aceste deșeuri intră în putrefacție, dezvoltându-se microbi, paraziți și mirosuri greu de suportat); imposibilitatea îndepărtării în totalitate a acestor deșeuri, fapt care pune în pericol întreaga operațiune de igienizare a arterelor rutiere.

Miercuri, 10 aprilie 2019, parcarea autoturismelor a fost de asemenea interzisă pe un sens, ca urmare a demarării unui proiect pilot de spălare mecanizată a străzilor în Capitală, inclusiv pe locurile parcărilor publice.

Etichete: Mihai Bravu, parcare interzisa soseaua mihai bravu, Sectorul 2, spalare mecanizata strada

0/2 COMENTARII
Marian
23 apr 20:43
+0
VOTURI
-0
https://petitieonline.ro/petitie/68886162.Distribuiți!Semnați,oameni buni!
Marian
23 apr 20:42
+0
VOTURI
-0
De Strada Teodor Neagoe când are de gând PMB să se ocupe să substituie trecerea la nivel cu calea ferată cu viaduct?????

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE