Parcări supraetajate în Sectorul 2 începând de anul viitor. Maşinile vor fi ridicate din nouPrimarul Sectorului 2 al Capitalei, Mihai Toader, a declarat, într-un interviu că de anul viitor se va începe construcţia unor parcări supraetajate pentru care a găsit deja şase locaţii, precizând că va reînfiinţa serviciul de ridicare a masinilor.

Masini parcate pe trotuar
Maşini parcate pe trotuar
Foto: www.amanetauto.ro

Primarul Sectorului 2 al Capitalei, Mihai Toader, a anunţat că au fost demarate studiile pentru construirea a zece parcări supraetajate în mai multe zone rezidenţiale din sector, scrie Mediafax.

"În Sectorul 2, rezolvarea va fi în mare parte pe verticală, fie supraetajate, fie subterane. Deja încep să fac studiile de prefezabilitate. Am un număr de şase locaţii acum pentru parcări supraetajate. Sper să reuşesc să le fac în parteneriat. Mai am un număr de patru locaţii pentru «smart parking» (parcare inteligentă - n.r. ), asta am să-l fac tot ca proiect pilot. Vedem costuri, elaborăm documentaţiile pentru licitaţii şi să dăm drumul la lucrări. Oricum, la anul se vor demara", a declarat edilul Sectorului 2.

Mihai Toader a mai precizat că, de îndată ce Ministerul de Interne va elabora normele de aplicare a legii ridicărilor auto, Primăria Sectorului 2 va reînfiinţa acest serviciu, iar autoturismele care obstrucţionează traficul sau accesul în anumite zone, vor fi din nou ridicate.

Deşi în urmă cu aproximativ o lună, la Primăria Sectorului 2 nu sosise o cerere din partea Patriarhiei Române de finanţare a construcţiei Catedralei Mântuirii Neamului, între timp această edilul a primit o astfel de cerere, urmând să analizeze câţi bani va da instituţia pe care o conduce pentru construcţia catedralei.

 

 

Etichete: mașini ridicate, parcari sectorul 2, parcari supraetajate bucuresti, primaria sector 2, Sector 2

0/3 COMENTARII
Vama
02 Sep 10:56
+0
VOTURI
-0
Nu rezolva nimic daca polițiști nu respecta sau aplica legea. Orasul e sufocat de masini parcate pe trotuare si trecere de pietonii. Ce face politia? NIMIC!
vlad
02 Sep 10:49
+0
VOTURI
-0
Dar la Sector e dictatura??? Toate proiectele astea nu trebuie votate si de consilul local?? Ca de-aia l-am votat. Nu stiu de ce e asa de sigur ca o sa se aprobe... oricum, asta e solutia, primaria sa faca parcari cat mai multe si pe urma sa forteze scoaterea parcarilor de pe marile bulevarde...

Cat despre ridicat, e absurd ca nu se ridica acum. E ceva care nu ar trebui externalizat, pt ca firmele ajung sa-si faca de cap.... sau daca totusi este sa li se spuna foarte clar de unde au voie sa ridice, nu din tot orasul. Ca daca se duc in cartierele de margine, "dormitor" se umplu de bani fara multa munca... dar nu acolo e problema, ci in centru
robert
02 Sep 09:06
+0
VOTURI
-0
Sper sa inceapa in curand sa ridice in tot bucurestiul. Prea s-au nesimtit concitadinii nostrii..parcheaza peste tot: trotuare, spatii verzi..

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h