Parchetul General: Hexi Pharma a încheiat contracte de 51 de MIL. de lei cu spitalele din RomâniaHexi Pharma a încheiat, în ultimii doi ani, contracte cu 152 de unități medicale, pentru vânzarea produselor biocide. Valoarea contractelor este de aproximativ 51 milioane lei.

Parchetul General: Hexi Pharma a incheiat contracte de 51 de MIL. de lei cu spitalele din Romania
Parchetul General: Hexi Pharma a încheiat contracte de 51 de MIL. de lei cu spitalele din România
Foto: cugetliber.ro

"Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că, în intervalul 2014 – 2016, HEXI PHARMA a încheiat contracte de vânzare de produse biocide cu un număr de 152 de unităţi medicale din România. Valoarea contractelor încheiate de HEXI PHARMA cu aceste unităţi medicale – având ca obiect vânzarea de produse biocide cu privire la care s-au constatat nerespectări ale concentraţiei substanţelor active - este de cca. 51 milioane lei.", a transmis Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Procurorul General al României, Augustin Lazăr, a declarat că marţi, procurorii care fac ancheta în dosarul privind dezinfectanţii diluaţi vor stabili care este prejudiciul în cauză, precizând că suma se poate schimba pe parcursul zilelor următoare.

Etichete: contracte hexi pharma, dezinfectanti spitale, Hexi Pharma

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h