Parchetul ICCJ: Moartea lui Condrea a fost VIOLENTĂ. Iubita l-a recunoscut după semnele particulare



Procurorii de la Parchetul General susțin că moartea patronului Hexi Pharma a fost una violentă, nu s-au constatat leziuni care pot avea alt mecanism de producere decât accidentul auto, iar Dan Condrea a fost recunoscut "fără echivoc" de iubita sa şi după semnele particulare.

Parchetul General:Moartea lui Condrea a fost VIOLENTA.Iubita l-a recunoscut dupa semnele particulare (Foto secundatv.ro)
Parchetul General:Moartea lui Condrea a fost VIOLENTĂ.Iubita l-a recunoscut după semnele particulare (Foto secundatv.ro)

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, concluziile provizorii ale autopsiei efectuate de către Serviciul de Medicină Legală Ilfov au relevat faptul că "moartea victimei a fost violentă, iar leziunile traumatice constatate s-au putut produce prin loviri de corpuri și planuri dure, cât și prin strivire de componentele unui autovehicul, ca urmare a unui impact cu un obstacol (politraumatism rutier) și sunt în legătură de cauzalitate directă necondiționată cu decesul".

"Totodată, concluziile provizorii au stabilit că nu s-au constatat leziuni fără caracter vital sau leziuni care pot avea alt mecanism de producere decât cel menţionat mai sus. În cauză urmează a fi efectuate analize ADN. Victima a fost recunoscută fără echivoc de către concubina sa, inclusiv după semne particulare.

De asemenea, la cercetarea la faţa locului au fost identificate telefoanele victimei, asupra cărora sunt în derulare proceduri de percheziţie informatică, precum şi cartea de identitate şi permisul de conducere ale acesteia", se mai arată în comunicat.

Reacţia Hexi Pharma după ce Dan Condrea a murit: "Suntem încă în şoc şi nu ne putem reveni"

Hexi Pharma, condusă de Dan Condrea, a transmis un comunicat de presă prin care susţine că decesul patronului firmei a şocat pe toată lumea, spunând despre acesta că era "retras şi prefera să gândească de zece ori înainte sa vorbească".

RAPORT NECROPSIE. DAN CONDREA a murit din cauza leziunilor traumatice puternice 

Procurorii de la Parchetul de pe lângă ÎCCJ au efectuat, marţi dimineaţă, percheziţii la locuinţa patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, decedat în urma unui accident rutier. Totodată, medicii legişti au constatat, la efectuarea necropsiei, că patronul Hexi Pharma, a murit din cauza leziunilor traumatice puternice.

Parchetul General anunță că în cadrul anchetei urmează a fi efectuate analize ADN.

De asemenea, la cercetarea la fața locului au fost identificate telefoanele lui Dan Condrea, asupra cărora sunt în derulare proceduri de percheziție informatică, precum și cartea de identitate și permisul de conducere al acestuia.

Condrea a murit duminică seară, în urma unui accident produs pe un drum din județul Ilfov, în apropiere de localitatea Buftea.

Dan Condrea şi-a actualizat testamentul pe 6 mai, după ce a izbucnit scandalul dezinfectanţilor

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, şi-a actualizat testamentul pe data de 6 mai, după ce a izbucnit scandalul dezinfectanţilor diluaţi din spitale. Omul de afaceri îşi lasă bunurile celor doi copii, dar şi actualei iubite. 

Etichete: accident, dan condrea, moarte violenta, Parchetul General, patron hexi pharma

0/1 COMENTARII
Cris
24 mai 19:16
+0
VOTURI
-0
Da bine mah... avea o alunitza pe buca dreapta... Aceste recunoasteri dupa semne particulare sunt pentru fraieri. Platitorii de taxe vor teste ADN... nu vrajeala.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE