Parchetul General ridică documente de la spitale privind contractele cu Hexi PharmaParchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ridică, joi, documente de la spitalele din toată ţara privind contractele încheiate cu Hexi Pharma.

Parchetul General ridica documente de la spitalele care au avut contracte cu Hexi Pharma
Parchetul General ridică documente de la spitalele care au avut contracte cu Hexi Pharma
Foto: libertatea.ro

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ridica, joi, de la spitalele din toată ţara, documente privind contractele încheiate cu Hexi Pharma, în dosarul în care se face cercetări privind zădărnicirea combaterii bolilor, informează mediafax.ro.

În dosarul de la Parchetul General este cercetată în arest la domiciliu Flori Dinu, directorul general al Hexi Pharma, fiind acuzată de 99 de infracţiuni de înşelăciune în formă continuată, 29 de infracţiuni de înşelăciune şi participaţie improprie la zădărnicirea combaterii bolilor

Mihai Leva, şef de producţie la Hexi Pharma, este cercetat sub control judiciar şi complicitate la participaţie improprie la infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor, în formă continuată.

În paralel, procurorii DNA cercetează activităţi de corupţie legate de Hexi Pharma, în cauză fiind cercetată soţia lui Dan Condrea şi fratele acestei dar şi directorul general al firmei, Flori Dinu.

Etichete: dezinfectanti spitale, Hexi Pharma, Parchet

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h