Parchetul ICCJ anunță primii învinuiți pentru ucidere din culpă în cazul morții lui IonuțBiroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Copilul de 4 ani omorat de caini in Bucuresti
Copilul de 4 ani omorât de câini în București
Foto: animalzoo.ro

Procurori din cadrul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică au dispus citarea reprezentanţilor legali ai Administraţiei Domeniului Public al Sectorului 2, ai S.C. Tei Rezidenţial S.R.L. Bucureşti, precum şi a numitului Ciorăscu Constantin (administratorul Tei Rezidențial SRL, n.red) pentru a se prezenta la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în vederea aducerii la cunoştinţă a învinuirii şi audierii în calitate de învinuiţi, în cauza având ca obiect decesul minorului A.I., în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, informează Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie într-un comunicat.

Pentru garantarea dreptului la apărare a învinuiţilor, alte date (inclusiv momentul audierii) nu pot fi făcute publice la acest moment.

Terenul pe care a fost găsit mort Ionuț Anghel, băiețelul de patru ani, este proprietatea SC Tei Rezidențial SRL și nu era încercuit, neaflându-se în administrarea ADP Sector 2, conform reprezentanților instituției. 

Poliţiştii de la secţia 7 din Bucureşti, pe raza căreia s-a întâmplat tragedia, au decis să sancţioneze proprietarul terenului pe care se aflau câinii fără stăpân, precum şi paznicul. Astfel, proprietarul terenului a fost sancţionat cu 2.000 de lei, în timp ce paznicul va lua o amendă mai mică, de circa 500 de lei. 

Reprezentanţii Administraţiei Domeniului Public (ADP) Sector 2 susţin, după citarea lor la PICCJ, ca învinuiţi în dosarul morţii lui Ionuţ Anghel, că nu sunt responsabili de tragedia în care şi-a pierdut viaţa copilul de patru ani sfâşiat de câini în Bucureşti, informeaza Mediafax.

"Parchetul are dreptul să obţină informaţii de la toţi cei care ar putea să furnizeze date relevante pentru elucidarea cazului. Administraţia Domeniului Public Sector 2 se va prezenta la solicitarea parchetului, ori de câte ori este necesar, pentru a oferi informaţiile necesare. Înţelegem să facem toate instrumentările legale de apărare, pentru stabilirea corectă a responsabilităţilor", se mai arată într-un comunicat semnat de directorul ADP Sector 2, Cristian Lemnaru.

Etichete: învinuiți, Parchet, Sectorul 2

0/3 COMENTARII
Anaaaa
27 sep 18:44
+0
VOTURI
-0
Cum sa nu-ti poti lasa copilul fara grija de a fi mancat de caini? Cand eram mica ma jucam ore bune in spatele blocului. Acum de ce sa nu ai curajul sa-ti lasi copilul sa se joace? In fine! Locul cainilor NU e pe strada, ei raspund la un singur stapan si nici asa nu poti fi sigur de comportamentul lui. Pacat ca acei iubitori de animale au gura asa de mare, dar putini si fac ceva pentru aceste animale.
mihai
27 sep 18:01
+0
VOTURI
-0
daca un copil ramane nesupravegheat nu este normal sa fie mancat de caini. Vina bunicii e mult mai mica decat cea a idiotilor iubitori de animale care vor sa misune cainii pe strada....
cititor
27 sep 17:35
+0
VOTURI
-0
Dar bunica nu are nicio vina? Pentru situatii mai putin grave sau luat nasuri drastice. Sunt multi vinovati pentru nenorocirea cu Ionut, dar cred ca bunica e cea mai vinovata. A actionat in stilul nostru... nu se intimola nimic...merge si asa. De data asta, din pacate, nu a mers.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h