Parchetul, sesizat după o săptămână, în cazul primului accident cu coloana oficială a lui OpreaDosarul privind accidentarea primului polițist din coloana oficială a lui Gabriel Oprea a fost înregistrat la Parchet pe 28 septembrie, după şapte zile de la data producerii lui, potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, Mihaela Beldie.

Mihaela Beldie a declarat pentru Profit.ro că dosarul privind accidentarea primului polițist din coloana oficială a lui Gabriel Oprea a fost înregistrat la Parchet pe 28 septembrie, în condițiile în care a avut loc cu șapte zile mai devreme.

Polițistul-motociclist Dorel Moraru a fost rănit într-un accident în timp ce făcea parte din coloana oficială a lui Gabriel Oprea, cu o lună înainte ca Bogdan Gigina să își piardă viața.

Accidentul s-a produs în data de 21 septembrie, după cum a admis MAI într-un comunicat remis la solicitarea Profit.ro. Poliția a menționat uletrior că a sesizat Parchetul, fără să precizeze însă și data la care a făcut-o. Dosarul a fost raportat la Parchet pe 28 septembrie, atunci când a primit și numărul unic de înregistrare. Polițistul-motociclist Dorel Moraru a fost lovit de un autoturism al cărui șofer nu l-a observat, în timp ce se afla în misiunea de deschidere a coloanei oficiale a vicepremierului Gabriel Oprea. Accidentul s-a produs în zona Pieței Victoria, aproape de sediul Guvernului.

Responsabil cu Protecția Muncii la Brigada de Poliție Rutieră București este agentul principal Raluca Paraschiv, fiica secretarului general al Sindicatului Național al Polițiștilor, Toader Paraschiv. Acesta a încercat să îl exonereze public, în ultimele zile, pe vicepremierul Gabriel Oprea, în ceea ce privește o eventuală responsabilitate a demnitarului, în legătură cu accidentele din coloana sa oficială.

Raluca Paraschiv, responsabil cu Protecția Muncii la Brigada de Poliție Rutieră București, a lucrat anterior ca dansatoare din buric, având şi o apariţie la Acasă TV, dar şi ca make-up artist.

Mai mult pe Profit.ro.

Etichete: accident, gabriel oprea, poliţist, rănit

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE