Parcul Alexandru Ioan Cuza, împânzit de şobolani. De ce nu se poate face deratizareO porţiune din parcul Alexandru Ioan Cuza, din Sectorul 3, a fost împânzit de şobolani.

Parcul Alexandru Ioan Cuza, fost IOR, s-a umplut de şobolani, informeaza Libertatea.ro.

Oamenii sunt revoltaţi şi spun că totul se trage de la gunoaiele şi resturile de mâncare pe care nu le ridică nimeni.

Conform sursei citate, porţiunea de parc în care şobolanii sunt numeroşi se află la intersecţia bulevardului Nicolae Grigorescu cu strada Liviu Rebreanu, aproape de staţia de metrou Titan. Spaţiul a fost retrocedat din 2005, iar proprietarul nu a fost găsit, potrivit oficialilor din Primăria Capitalei.

Conform legii, deratizarea se execută numai cu acordul şi în prezenţa proprietarului sau a administratorului respectivei locaţii.

Ca să evite răspândirea şobolanilor în tot parcul, reprezentanţii municipalităţii anunţă că vor aplica un tratament suplimentar împotriva rozătoarelor.

Etichete: parcul Alexandru Ioan Cuza, Sectorul 3, şobolani

0/2 COMENTARII
Ceve
25 Jul 13:31
+0
VOTURI
-0
Hai sa fim prosti sa dam cu capul fix intr-o lege absurda. Se folosesc de lege doar ca sa isi justifice lenea. Sunt convins ca se poate face o exceptie daca locul a devenit focar de infectie, poate fi amendat proprietarul, somat sa ceara el procedura, etc. Credeti in Germania se dadeau cu capul strict de o leget tampita, nu ar fi schimbat-o sau folosit exceptii?
Frone
24 Jul 15:33
+0
VOTURI
-0
Cei care se revolta acum sunt cei care l-au votat pe Negoita cel care a reusit sa readuca la viata acest parc. Noul Negoita face dor porcarii in sectorul 3!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE