Parcul auto al Ministerului Tineretului și Sportului este pus sub sechestruUn fost angajat al Ministerului a câștigat procesul pentru concediere ilegală, iar prejudiciul se va acoperi prin vânzarea unor autovehicule din parcul Ministerului.

Parc auto
Parc auto

Parcul auto al Ministerului Tineretului şi Sportului, format din peste 50 de autoturisme, se află sub sechestru. Instituţia condusă de Gabriela Szabo a ajuns în această situaţie după ce a pierdut procesul intentat în urmă cu 4 ani de fostul director al DJTS Buzău, Dan Răspopa, fiind obligată la plata a 53.000 de lei, sumă reprezentînd salariul pe care trebuia să-l primească Răspopa din momentul în care a fost destituit, relatează gsp.ro.

Pe lîngă aceşti bani, MTS mai trebuie să plătească alte 50.000 de lei, contribuţii sociale. "Am renunţat să aştept să fiu repus în funcţie, dar la banii pe care i-am pierdut din cauza lor, nu", a declarat ieri Răspopa.

Acestuia i-a mai rămas doar să-şi aleagă cîteva maşini din parcul auto al MTS pe care să le scoată la licitaţie pentru a-şi recupera banii. "Evaluatorul trebuie să vadă maşinile. Bineînţeles că le vom alege pe cele care se vînd cel mai bine", a adăugat fostul director.

Etichete: Ministerul Tineretului şi Sportului, parc auto, proces

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h