Parcul Cişmigiu s-a umplut de cărţi. Le poţi citi GRATUIT în următoarele două luni FOTOParcul Cişmigiu găzduieşte, în următoarele două luni, evenimentul Copacul cu Cărţi, organizat de Primăria Capitalei prin Creat. În cadrul evenimentului, puteţi citi GRATUIT cărţi şi reviste puse la dispoziţia publicului.

Bucureştenii sunt aşteptaţi la o nouă sesiune de relaxare în aer liber, în perioada 1 iulie - 31 august, în Parcul Cişmigiu (peluza de la intrarea Victor Eftimiu și intrarea Rigas, unde are loc cea de-a doua ediţie a evenimentului "Copacul cu Cărţi", organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin creart – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie, în parteneriat cu Asociaţia pentru Cultură Urbană şi Mediu (A.C.U.M).

Peste 150 de romane şi publicaţii sunt puse în mod gratuit la dispoziţia vizitatorilor între orele 17:00 – 22:00 în timpul săptămânii, iar, în weekenduri, între orele 10:00 – 22:00 în zona de lectură, relaxare și muzică ambientală. Pe lângă lectura în aer liber, programul evenimentului Copacul cu Cărţi cuprinde şi o serie de ateliere pentru copii şi adulţi.

Programul evenimentelor, mai jos:

Etichete: Cişmigiu, copacul cu carti, CreArT, Lectura

0/1 COMENTARII
Ionut
17 iul 17:28
+0
VOTURI
-0
Exceptional! Aici castigati din prima luna bani! 100-285 de euro lunar! Aceasta oferta este un adevarat chilipir! Cautam urgent oameni extrem de seriosi care vor sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time (la alegere) si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) acum, din prima luna. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: bozdoc_ionutz@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h