Parcul de distracţii din Tei-Plumbuita, "Disneyland de Bucureşti", va fi deschis sâmbătăCel mai mare parc de distracţii din Bucureşti va fi inaugurat sâmbătă, la ora 11.00. Cei care vor veni în parcul Tei-Plumbuita din Sectorul 2 vor avea parte de o experienţă asemănătoare celei de la Disneyland Paris. Atracția principală a parcului este roata mare, supranumită „Pasărea măiastră", cu o înălțime de 63 de metri şi dotată cu 44 de cabine.

Parcul de distractii din Tei-Plumbuita, "Disneyland de  Bucuresti", va fi deschis sambata
Parcul de distracţii din Tei-Plumbuita, "Disneyland de Bucureşti", va fi deschis sâmbătă

PARC DE DISTRACŢII DISNEYLAND BUCUREŞTI.  La inaugurare vor participa Toader Mugur Mihai şi Dan Nicula, președintele Agenției pentru Dezvoltare Regională București Ilfov, anunţă Primăria Sectorului 2 printr-un comunicat de presă.

"Tărâmul fermecat, pentru că aceasta este tema aleasă pentru noul parc de agrement Tei, va deveni cu siguranţă unul din punctele de atracţie ale Capitalei. Ileana Cosânzeana, Făt - Frumos, Verde Împărat, dar şi pasărea măiastră şi balaurul cu şapte capete, le vor da întâlnire tuturor celor care doresc să petreacă o zi specială într-o lume a poveştilor şi aventurii.", adaugă sursa citată.

Atracția principală a parcului este roata mare supranumită „Pasărea măiastră", cu o înălțime de 63 de metri şi dotată cu 44 de cabine.

PARC DE DISTRACŢII DISNEYLAND BUCUREŞTI.  O altă atracţie este roller coster-ul de 15 metri înălţime, dar şi mașinuțe electrice, zone cu leagăne, tobogane și saltele gonflabile. În parc există şi o roată mai mică, cu 12 cabine închise care se ridică la o înălțime de 16 metri.

Proiectul este cofinanţat din Fondul European pentru Dezvoltare Regională, prin Programul Operaţional Regional 2007-2013 şi este realizat în parcul Tei-Plumbuita din Sectorul 2.

PARC DE DISTRACŢII DISNEYLAND BUCUREŞTI.  Proiectul de modernizare a Parcului Tei-Plumbuita a primit acceptul pentru finanţare cu fonduri europene în toamna anului 2014, valoarea totală a proiectului fiind în sumă de 14,3 milioane euro. Potrivit autorităţilor locale, noul parc de distracţii Disneyland ar urma să fie finalizat în această vară, inaugurarea fiind propusă pentru data de 1 iunie 2016. 

CITEŞTE AICI MAI MULTE DESPRE NOUL PARC

Etichete: disneyland bucuresti, parc, parc de distracţii, parc tei, Sectorul 2

0/2 COMENTARII
lol
25 iun 13:29
+0
VOTURI
-0
lol haha, nicio website au. Bine ati venit in Romania 2016!!
Ion
24 iun 15:19
+0
VOTURI
-0
Website, transport, preturile etc. Nu exista? Slab.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE