Parcul de la Gara de Nord trece în administrarea Consiliului Local al Sectorului 1Parcul de la Gara de Nord va trece din administrarea Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti în administrarea Consiliului Local al Sectorului 1. a decis, joi, CGMB.

Parcul de la Gara de Nord trece in administrarea Consiliului Local al Sectorului 1
Parcul de la Gara de Nord trece în administrarea Consiliului Local al Sectorului 1

Parcul din faţa Gării de Nord, administrat până acum de Administraţia, Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti, a fost transferat în grija Consiliului Local Sector 1, după ce primăria de sector a solicitat acest lucru spunând că doreşte să modernizeze şi să întreţină terenul respectiv.

În acest sens, Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat, joi, proiectul de hotărâre privind transmiterea imobilului – teren situat în Bd. Dinicu Golescu nr. 40, sector 1, având destinaţia de parc, din administrarea Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti în administrarea Consiliului Local al Sectorului 1.

Proiectul a fost adoptat cu 35 de voturi "pentru". 

VEZI AICI PROIECTUL DE HOTĂRÂRE

Proiectul prevedea transmiterea parcului din administrarea Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti către Consiliul Local al Sectorului 1. Proiectul nu a trecut luni, de CGMB, întrunind doar 25 de voturi "pentru" şi 4 abţineri, număr insuficient de voturi pentru a fi adoptat.

În expunerea de motive a proiectului de hotărâre se arată că Primăria sectorului 1 a solicitat transmiterea parcului în administrarea Consiliului Local sector 1 pentru a lua măsuri de modernizare şi întreţinere a parcului.


Etichete: Gara de Nord, pac Dinicu Golesuc, parc gara de nord

0/2 COMENTARII
zzz
27 May 07:30
+0
VOTURI
-0
nu unu ... cred ca mai multe .... ce tare ...
nuta
26 May 19:14
+0
VOTURI
-0
pariu ca va rasarii un bloc? smecherii abia asteapta. mai discutam pe aceasta tema.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE