Parcul Drumul Taberei, REDESCHIS MAI REPEDE, după un miting de protest anunţat de Ştefan FlorescuREDESCHIDERE PARC DRUMUL TABEREI. Parcul Drumul Taberei urmează să fie redeschis publicului, în numai câteva zile, după cum au anunţat autorităţile locale, însă asupra datei exacte au apărut până acum mai multe variante. Ultima vehiculată, şi popularizată pe pagina de Facebook a Primăriei Sectorului 6, ar fi sâmbătă, 30 mai 2015, chiar în ziua în care preşedintele Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet, Ştefan Florescu", a anunţat un amplu miting de protest pentru REDESCHIDEREA parcului, la intrarea în parcul Drumul Taberei. 

REDESCHIDERE PARC DRUMUL TABEREI. Potrivit paginii de Facebook a Primăriei Sectorului 6, Parcul Drumul Taberei ar urma să fie redeschis publicului pe data de 30 mai 2015. "Invităm membrii comunității Sectorului 6 și bucureștenii la redeschiderea Parcului Drumul Taberei, cel mai tânăr, modern și sigur parc din Capitală", scriu oficialii administraţiei locale pe reţeaua de socializare. 

REDESCHIDERE PARC DRUMUL TABEREI. Tot sâmbătă, în aceeaşi zi, preşedintele Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet, Ştefan Florescu", a anunţat că intenţionează să organizeze un amplu miting de protest pentru redeschiderea parcului, la evenimentul "Să ne luăm parcul înapoi!" fiind aşteptate câteva sute de persoane, la fel cum s-a întâmplat şi cu două luni în urmă când Parcul Drumul Taberei a fost redeschis parţial pentru o zi, tot în urma unui protest organizat de Ştefan Florescu. "Sambata, 30 mai 2015, si Duminica, 31 mai 2015, incepand cu orele 10.30, va asteptam din nou la intrarea in Parcul Drumul Taberei - intersectia strazilor Drumul Taberei cu Brasov! Alaturi de toti voluntarii Fundatiei Din Suflet, Pentru Suflet si de toti cei cu simt civic, carora nu le este indiferenta soarta comunitatii locale a Sectorului 6, NE VOM LUA PARCUL INAPOI! Iesiti din casa, daca va pasa!", scrie şi Florescu pe contul său de Facebook. 

CITEŞTE ŞI Se strâng semnături pentru DESCHIDEREA PARCULUI DRUMUL TABEREI. FOTO

Trebuie precizat faptul că Parcul Drumul Taberei a mai fost redeschis, în urmă cu două luni, în timpul unui protest organizat de preşedintele Fundaţiei "Din Suflet, Pentru Suflet, Ştefan Florescu" însă închis a doua zi din nou pentru că lucrările de modernizare efectuate nu fuseseră recepţionate şi ar fi putut prezenta un pericol pentru vizitatori. DETALII, AICI. 

REDESCHIDERE PARC DRUMUL TABEREI. La sfârşitul lunii mai, cu ocazia unei vizite efectuate cu jurnaşiştii pe teren, managerul de proiect Sorin Dina a precizat atunci că Parcul Drumul Taberei va fi redeschis oficial pe 1 iunie 2015, însă doar parțial, căci serele nu vor fi finalizate până la această dată. "Parcul Drumul Taberei se va deschide parțial pe 1 iunie, fără sere (...) Lucrările sunt încă în curs. Noi suntem în termene, eu am contract de finanțare a lucrărilor până la sfârșitul acestui an. Mi-este greu să spun, atâta timp cât noi încă avem în derulare o procedură de achiziție publică care concură în mod direct la finalizarea lucrărilor, este vorba despre instalațiile de climatizare la Complexul de sere exotice", a declarat managerul de proiect Sorin Dina ,în cadrul vizitei de presă care a avut loc pe 25 mai la Parcul Drumul Taberei. DETALII, AICI. 

REDESCHIDERE PARC DRUMUL TABEREI. Cu toate acestea, între timp, în grădiniţele din Sectorul 6 au apărut anunţuri în care copiii sunt invitaţi la REDESCHIDEREA PARCULUI DRUMUL TABEREI  abia pe data de 6 iunie, după cum se poate observa în fotografia de mai jos. 

Puteți vedea cum arăta parcul acum două luni de zile AICI.

REDESCHIDERE PARC DRUMUL TABEREI. Lucrările de modernizare a parcului Drumul Taberei au început în primăvara anului 2013. Atunci autoritățile promiteau redeschiderea parcului după aproape un an, adică în vara anului 2014, însă lucrările s-au prelungit până în prezent. 

REDESCHIDERE PARC DRUMUL TABEREI. Valoarea totală a investiţiei în reamenajarea parcului Drumul Taberei se ridică la aproximativ 18 milioane de euro, banii fiind asiguraţi, în cea mai mare parte, din fonduri europene şi o cotă parte contribuţia administraţiei locale. 

REDESCHIDERE PARC DRUMUL TABEREI. Proiectul privind „Modernizarea arhitecturală şi peisagistică a Parcului Drumul Taberei" are o valoare de 75.188.177,45 lei din care contribuţia proprie a Primăriei Sectorului 6 este de 1.215.809,90 lei, restul de bani constituind fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeană. Asocierea care a câştigat contractul este formată din S.C. PERGOLA GRADINI DECORATIVE S.R.L. -S.C. PROMS CONCEPT GROUP S.R.L.-S.C. CONSTRUCTII ERBASU S.A.- S.C. HIDROCANAL SL-S.C. UTI TRAFFIC MANAGEMENT S.A.-S.C. E-FACTOR SOLUTIONS S.R.L.-S.C. METABET C.F. S.A.

Etichete: 1 iunie, 30 MAI SAMBATA, Fundatia Din sufllet pentru suflet, rareş mănescu, REDESCHIDERE PARCUL DRUMUL TABEREI, redeschiderea parc drumul taberei, Sectorul 6, Ștefan Florescu

0/5 COMENTARII
Cris
27 mai 13:07
+0
VOTURI
-0
Era normal sa se organizeze un protest de amploare in fata la parcul ala. Sa vedem cum va reactiona lumea la pietroaie si betoane.
Cris
27 mai 08:06
+0
VOTURI
-0
Cat timp exista prosti cu drept de vot, nu vad de ce n-ar exista primari corupti.
anghel
27 mai 07:10
+0
VOTURI
-0
Are un tupeu de zile mari.....
Sandu al-III-lea
26 mai 20:08
+0
VOTURI
-0
https://www.youtube.com/watch?v=IxyNKiiNe9A.Acest Stefan Florescu isi face campanie electorala gratuita.Probabil vrea sa candideze la localele din 2016 si s-a gandit sa o ia mai din vreme,numai ca locuitorii din sectorul 6 n-au uitat ca el apare intr-o inregistrare pe YouTube luand mita sau negociind in orice caz o mituire.Am trecut linkul la inceput,sau pe Google scrieti Stefan Florescu si dati la sectiunea VIDEO.Il veti vedea pe acest Florescu in pline negocieri la localele din 2012.
Cris
26 mai 13:35
+0
VOTURI
-0
In loc sa-i lasati sa-l denumeasca "Parcul interzis" pe langa care oamenii se pot plimba, dar nu pot intra, v-ati pus sa faceti miting.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h