Parcul Drumul Taberei VA FI ÎNCHIS pe mai multe porţiuni pentru REAMENAJAREParcul Drumul Taberei, cel mai scump parc amenajat cu fonduri europene la Bucureşti, urmează să fie închis pe mai multe porţiuni pentru a se reface aleile din pietriş care s-au deteriorat.

Parcul Drumul Taberei VA FI INCHIS pe mai multe portiuni pentru reamenajare
Parcul Drumul Taberei VA FI ÎNCHIS pe mai multe porţiuni pentru reamenajare

Bucureştenii vor avea accesul restricţionat în mai multe zone din parcul Drumul Taberei unde aleile prevăzute cu pietriş mărgăritar stabilizat cu răşină s-au stricat. Decizia autorităţilor locale vine după ce primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a anunţat că administraţia pe care o conduce este nevoită să plătească opt milioane de lei Uniunii Europene pentru refacerea proiectului, scrie romaniatv.net.

"Proiectul pentru Parcul Drumul Taberei a fost întocmit de proiectanţi de specialitate, specialişti în arhitectură, şi s-a încercat a se avea în vedere un plan coerent în trasarea aleilor. Cu toate acestea, Primăria Sectorului 6 a primit mai multe solicitări din partea locuitorilor pentru retrasarea acestora. Astfel, pentru a remedia aceste probleme fără a se reduce semnificativ din suprafaţa spaţiului verde amenajat, se are în vedere, pe viitor, realizarea unor alei folosind pavele sau dale ecologice", au precizat oficialii Primăriei Sectorului 6.

Parcul Drumul Taberei nu va fi închis în totalitate aşa cum s-a întâmplat în trecut, ci doar pe anumite porţiuni unde vor fi refăcute aleile. "Nu va fi închis, însă vor fi zone din Parcul Drumul Taberei care vor fi protejate, astfel încât să se poată face intervenţii pe aleile respective", au transmis reprezentanţii Primăriei Sectorului 6.

Etichete: Drumul Taberei, parc drumul taberei, Sector 6

0/1 COMENTARII
zdup
10 Sep 22:42
+0
VOTURI
-0
dar pe aia care si-au batut joc de bani si de parc nu ii inchide nimeni ? era doar o idee ...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h