Parcul fantomă al BucureştiuluiPromisiunea primarului Poteras de a amenaja un parc de 3 hectare in Sectorul 6 este pusa sub semnul intrebarii
Promisiunea primarului Poteraș de a amenaja un parc de 3 hectare în Sectorul 6 este pusă sub semnul întrebării

În scrisoarea pe care primarul Cristian Poteraş (PDL) a trimis-o bucureştenilor din Sectorul 6, acesta susţine că de la 1 martie încep lucrările de amenajare la cel mai mare parc din sector.

"O veste bună vine pentru cei care stau pe Bdul. Timişoara. Pe locul celor două garaje insalubre ale firmelor de salubrizare, din Bdul. Timişoara nr.10, începând cu 1 martie va începe construcţia celui mai mare parc nou din sector. Peste 30.000 de metri pătraţi de spaţiu verde vor sta la dispoziţia locuitorilor din Sectorul 6", scrie edilul Poteraş în scrisoarea trimisă "la pachet" cu înştiinţările de plată a taxelor şi impozitelor locale.

În realitate, parcul de care vorbeşte Poteraş este acum doar o adunătură de containere aparţinând firmelor de salubrizare, zona nefiind igienizată şi salubrizată corespunzător. "Pe acel teren sunt containerele de la garajele URBAN şi REBU  care s-au relocat în altă parte", a confirmat Mihai Anghel, consilierul primarului Poteraş.

De aici şi până la un spaţiu verde de 30.000 mp este cale lungă, chiar dacă edilul susţine că lucrările de amenajare au demarat de la 1 martie 2012, numai pe hârtie. Și asta pentru că terenul în cauză nici măcar nu se află în administrarea Consiliului Local Sector 6, ci aparţine Primăriei Capitalei. Prin urmare, administraţia locală nu poate executa niciun fel de lucrare în acea zonă. Astfel, promisiunea edilului este compromisă în acest moment, neputând fi pusă în practică prea curând.

Pisica moartă, aruncată în curtea lui Oprescu

Pentru a justifica întârzierea, reprezentanţii Primăriei Sector 6 aruncă vina pe primarul general Sorin Oprescu. "Terenul se află în administrarea PMB (n.r. - Primăria Municipiului Bucureşti. Noi am făcut solicitare la CGMB (n.r. - Consiliul General al Municipiului Bucureşti) pentru a ni-l da în administrare. Din păcate, domnul primar (n.r. - Sorin Oprescu) nu a introdus pe ordinea de zi a şedinţei de GCMB acest proiect", s-a disculpat Anghel.

Scuza oficialilor administraţiei locale nu stă însă în picioare întrucât în arhiva Consiliului Local nu se află un proiect de hotărâre prin care să se solicite administrarea terenului de către Sectorul 6. Mai mult, la solicitarea formulată de reporterii B365.ro, în baza Legii 544/2001 privind liberul acces la informaţii de interes public, de a se pune la dispoziţie acest document, consilierul primarului - Mihai Anghel, nu a mai răspuns.

Acesta s-a rezumat să spună că va fi "cu siguranţă" amenajat un spaţiu verde, cu băncuţe, copaci şi iarbă, pentru care administraţia locală va folosi fonduri europene.

Tot în Sectorul 6 ar urma să fie amenajat, în acest an, şi parcul Drumul Taberei (fostul Moghioroş), investiţia în acest caz fiind în sumă de aproximativ 18 milioane euro. VEZI VIDEO 3 D. Proiectul care prevede fântâni arteziene, zonă de expoziţie pentru plante exotice, o scenă pe malul lacului, pistă de role şi biciclete, zonă de fitness şi mese de şah, ar avea mai multe şanse de reuşită în condiţiile în care finanţarea este asigurată printr-un contract cu fonduri UE, semnat în toamna anului trecut, şi ţinând cont că, în acest cartier, colega de partid Elena Udrea este aleasă deputat PDL în Colegiul 25.

Citeşte şi Ce promite Poteraş "la pachet" cu deciziile de plată a impozitelor.

Etichete: Cristian Poteraş, promisiuni, promo, realitatea, scrisoare, Sectorul 6, Sorin Oprescu

0/1 COMENTARII
RADVALDIN
14 iul 19:02
+0
VOTURI
-0
O tara de prosti si cretini
Toti " destepti " si puturosi, sa faca altii.
Dureros.
silvia
26 mar 20:42
+0
VOTURI
-0

mereu va luati de poteras cum puteti, si el de bn de rau isi face treaba in sectorul lui.

unu
26 mar 23:27
+0
VOTURI
-0

pe bune ?!?

tu chiar crezi ce spui, ori ai luat bani sa zici asta ?

:)))))))

Next
26 mar 18:36
+0
VOTURI
-0

- Poteras vrea sa faca treaba in continuare dar nu e lasat de Oprescu. Cu siguranta daca nu era implicat si actualul primar, demersurile inceperii noului parc nu intampinau atatea dificultati..

Fane
26 mar 20:16
+0
VOTURI
-0

Ce treaba face Poteras? Ca in afara de cum a mai dat vreun tun, altceva nu aud despre acest primar.

Boris
26 mar 18:35
+0
VOTURI
-0

Acum toate oalele I se sparg in cap lui Poteras, care n-are nicio vina…..cascati ochii acolo si cititi ca terenul e in subordinea PMG, iar Oprescu e singurul care poate da startul amenajarilor..

Razvan
26 mar 18:35
+0
VOTURI
-0

Oprescu nu vrea sa se faca treaba in capitala mai pe scurt….cat era daca aducea pe discutia de zi acest proiect?? Se pare ca fara un comision acolo nici nu se da jos din pat…

mimi
26 mar 17:16
+0
VOTURI
-0

degeaba va luati de poteras, ca el de bine de rau face pentru sectorul lui multe.

unu
26 mar 23:27
+0
VOTURI
-0

CE ?

laura
26 mar 16:42
+0
VOTURI
-0

fiecare are un model de urmat, asa cum si udrea si ponta au la fel.

David
26 mar 15:22
+0
VOTURI
-0

Daca Poteras vroia parc, incepeau lucrarile pana acum. Doar il ataca pe Oprescu acum. Nu si-au rezolvat problemele la nivelul primariei de secotr si arunca vina pe primaria generala...

marius
26 mar 12:11
+0
VOTURI
-0

Astia de la PDL fac o gramada de lucruri, numai ca nu le vede nimeni.E frumoasa lumea lor imaginara.... Eu stau in 6 si sincer nu se vede nimic, cateodata ma intreb daca avem primar sau sectorul asta e lasat la voia intamplarii...

Popa
26 mar 16:18
+0
VOTURI
-0

Partial corect.

Fac o gramada de lucruri, dar numai inainte de alegeri si alea doar din gura.

Abureli, abureli abureli.

Si atat !

Katia
26 mar 11:57
+0
VOTURI
-0

Oprescu, nu da drumul la nicio lucrare daca nu isi ia procentul. Asa lucreaza cu toti, altfel cum isi facea verile colosale?

Plus de asta, Oprescu hotul hotilor, da aprobare numai celor care-i dau comision gras. Poteras, a refuzat asa ceva si de aici si raca asta in dezavantajul bucurestenilor.

Oprescu, nu stie ce inseamna un proiect, un lucru bun ptr capitala, el doar sa fure, atat stie!! Dovezile sunt multe: Arena, Pasajul Basarab, afacerile cu firmele de medicamente cu fosta sotie- alta securista imputita- care jegmanesc spitalele din Bucuresti prin off-shoree palsate in Grercia si Cipru.

Asta este Oprescu, un escroc ordinar.

Emil
26 mar 15:29
+0
VOTURI
-0

PARNAIE !

Atat scrie pe fruntea lui Poteras.

Veti vedea !

E mai penal de o mie de ori decat Vanghelie !

pionul
26 mar 11:14
+0
VOTURI
-0

Pe ultima suta de metri se fac cele mai mari magarii !!! Sper ca bucurestenii sa deschida ochii bine si sa voteze altceva !!! Ca e groasa cu jepcarii astia !!

tin
26 mar 11:10
+0
VOTURI
-0

asa au promis de patru ani si nu se vede nimic concret ,dau vina pe altii ,vezi cearta din primaria capitalei pe banii nostrii din contributii, vor sa se achite pana la alegeri toate promisiunile facute de pdl-isti, lucru vazut de toti si mai ales spus prin demisia lui dinca .ce poti face cand ghimpii pdl-ului te incurca prin fel si fel de ONG-uri sau asociatii binevoitore mediului si arhitecturii pisate de toti betivii cand ies din birt. mai nou neavand sustinere rup orice fel de alianta si isi pun propriul canditat sa termine borduriada sau haosul constructiilor aberante din bucuresti .vrem un bucuresti cu bulevarde , parcuri ,reabilitarea cladirilor cu vocatie istorica nu orice dugheana restilizata pe post de arhitectura interbelica de interes national . d-nul OPRESCU ca si o operatie, duceti-o pana la capat va sprijinim moral si prin alegeri ,faceti o capitala demna de istoria si valoarea epocii pe care o trecem ,cu transport modern ,servicii si utilitati moderne si lasati cainii paduchiosi ,jegosi care latra zi de zi prin gunoaiele societatii ,vor muri pe limba lor cat de curand .

ozoneM
26 mar 10:50
+0
VOTURI
-0

Poteras nici pe sfarsit de mandat nu se lasa de furat. Mai rau este ca toara gasca portocalie il ajuta.

Corina
26 mar 09:32
+0
VOTURI
-0

In patru ani de zile Oprescu si PSD au furat la capitala cat altii in 20 de ani.

Nu-l mai verm pe acest escroc care nu lasa sa se dezvolte orasul, il tine pe loc asa cum a tinut PSD tara timp de 16 ani pe loc, atunci s-au reinventati baronii locali sub indrumarea si aprobarea lui Iliescu. Nu mai vrem comunisti si securisti ca Oprescu si clica PSD la putere. Sunt rebuturile societatii, sunt cancerul tarii.

horia
26 mar 09:51
+0
VOTURI
-0

Lasa ca il vor ceilalti 85% ! :)))

Tu nu contezi. Esti minoritar.

Sorin
26 mar 09:28
+0
VOTURI
-0

Binenteles ca Banditul de Oprescu impiedica orice lucru bun care ar putea sa se faca ptr bucuresteni. Ce va mirati?

Oprescu, nu stie sa faca nimic, n-a facut nimic niciodata ptr Capitala, doar a secatuit visteria PG, a furat prin firmele lui din Cipru, a umflat facturile la Arena si Pasajul Basarab. A furat fi fura spitalele din Bucuresti cu fosta nevasta prin firmele lor de medicamente.....fura si acum pe ultima suta de metri. Atentie mare la acest nenorocit de Oprescu, este un pervers va minte si va fura smechereste, adica razand de voi.

kiddu
26 mar 11:09
+0
VOTURI
-0

Ce banditul de Oprescu ma? Nu vezi ca se vorbeste in articolul asta de cum a furat Poteras? Chiar asa de slabi sunteti?

andu
26 mar 09:05
+0
VOTURI
-0

PDL & Udrea si Poteras, mai dau un ULTIM TUN de 18 milioane de euro, in folosul buzunarelor proprii.

Puneti mana si FACETI SPITALE, ca tot le-ati desfiinat, nu alei de beton in parcuri !

Javrelor !

Vali Tudor
26 mar 08:32
+0
VOTURI
-0

Baliverne portocalii,marca Udrea&Poteras!Le e foarte usor pedelacilor sa-si mascheze incompetenta si sa arunce pisica moarta in curtea lui Sorin Oprescu.Nimic nou sub soare!Astia sunt pedelacii!

Meselica
26 mar 10:55
+0
VOTURI
-0

Aburelile persista. Numai ca la noi nu tin...

Katia
26 mar 12:45
+0
VOTURI
-0

Oprescu, nu da drumul la nicio lucrare daca nu isi ia procentul. Asa lucreaza cu toti, altfel cum isi facea verile colosale?

Plus de asta, Oprescu hotul hotilor, da aprobare numai celor care-i dau comision gras. Poteras, a refuzat asa ceva si de aici si raca asta in dezavantajul bucurestenilor.

Oprescu, nu stie ce inseamna un proiect, un lucru bun ptr capitala, el doar sa fure, atat stie!! Dovezile sunt multe: Arena, Pasajul Basarab, afacerile cu firmele de medicamente cu fosta sotie- alta securista imputita- care jegmanesc spitalele din Bucuresti prin off-shoree palsate in Grercia si Cipru.

Asta este Oprescu, un escroc ordinar.

popalie
26 mar 14:57
+0
VOTURI
-0

parcul care o sa arate cel mai bine din bucuresti poate chiar si din tara asa ca degeaba faceti stiri impotriva lui ca lumea il respecta .

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE