Parcul IOR împlineşte 50 de ani. La ce evenimente poţi participa, cu ocazia evenimentuluiPrimăria Sectorului 3 şi Centrul Cultural Casa Artelor vor sărbători duminică, 25 octombrie, împlinirea a 50 de ani de existenţă a parcului IOR printr-o serie de evenimente cu intrare liberă.

Parcul IOR implineste 50 de ani. La ce evenimente poti participa, cu ocazia evenimentului
Parcul IOR împlineşte 50 de ani. La ce evenimente poţi participa, cu ocazia evenimentului
Foto: inparc.ro

Cu această ocazie va avea loc Crosul IOR, concurs realizat cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului și în parteneriat cu Federația Română de Atletism. Duminică, de la ora 16.00, în parcul Titan se vor alinia la start copii, adolescenți, părinți și bunici. Toţi cei dornici să practice sportul în aer liber se pot înscrie la acest cros până vineri, 23 octombrie, pe www.ior50.ro sau înainte de start, între orele 13.00-15.00.

Câştigătorii Crosului IOR vor planta, de la ora 17.00, în parcul Titan, 50 de copaci, pentru a marca cei 50 de ani de la sădirea primilor copaci în IOR. De la ora 18.00, Petre Geambaşu Show Band va susţine concertul „Nostalgii", unde bucureştenii vor putea asculta muzica anilor '60, perioadă în care a luat naştere Parcul IOR. Seara se va încheia cu un foc de artificii.

Tot duminică, cei care vor să știe mai multe despre Parcul IOR pot vizita Expoziţia în aer liber „Istoria Parcului IOR", unde cei foarte tineri vor descoperi atmosfera anilor '60-'70, iar părinţii şi bunicii pot retrăi anii tinereţii lor, într-un eveniment bazat pe conceptul regizoarei Alice Barb, se arată în comunicatul de presă remis B365.ro.

Construit în 1965 pe locul unei foste fabrici de cărămidă, Parcul IOR (al doilea ca suprafață din București) este astăzi unul dintre cele mai iubite și îngrijite locuri de agrement din Capitală.

Etichete: Parcul IOR, Sectorul 3

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h