Părinții lui Ionuț Anghel, băiatul ucis de câini, audiați la Parchet în dosarul decesului fiului lorPărinţii copilului de patru ani ucis de câini vagabonzi în Capitală, soţii Anghel, au fost audiaţi, luni, de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în dosarul în care anchetatorii au început urmărirea penală pentru ucidere din culpă.

Mesajul unei cunoscute vedete TV catre familia Anghel: Sper ca Dumnezeu sa va ia si celalalt copil
Mesajul unei cunoscute vedete TV către familia Anghel: Sper ca Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil
Foto: a1.ro

La ieşirea de la Parchet, tatăl lui Ionuţ, Valentin Anghel, a infirmat informaţia potrivit căreia el şi soţia lui s-ar fi constituit parte civilă în dosarul penal, cu pretenţii civile de un milion de euro, anunță Mediafax.

Tatăl copilului nu a vrut să răspundă la alte întrebări formulate de presă.

Tot luni, Cristian Lemnaru a fost la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pentru a fi anunţat că este pus sub învinuire în calitate de director al Administraţiei Domeniului Public (ADP) Sector 2. La ieşirea de la Parchetul instanţei supreme, Lemnaru a precizat că ADP Sector 2 nu a avut niciodată în grijă câinii, ”iar terenul unde s-a întâmplat acea nenorocire nu aparţinea domeniului public".

Etichete: adp, ADP Sector 2, ionut anghel, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, părinți Ionuț Anghel

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE