Părintele Constantin Stoica NU mai este purtător de cuvânt al Patriarhiei. Cine i-a luat loculPărintele Constantin Stoica a fost înlocuit din funcţia de purtător de cuvânt al Patriarhiei Române, la puţin timp după ce a declarat că preoţii nu aveau de ce să oficieze slujbe la locul tragediei din Colectiv, întrucât nu au fost invitaţi. El a fost înlocuit de părintele Vasile Bănescu (foto dreapta).

Parintele Constantin Stoica NU mai este purtator de cuvant al Patriarhiei. Cine i-a luat locul
Părintele Constantin Stoica NU mai este purtător de cuvânt al Patriarhiei. Cine i-a luat locul
Foto: ziarullumina.ro,jurnalul ro

Consilierul patriarhal Vasile Bănescu este noul purtător de cuvânt al Patriarhiei Române, a informat marţi Biroul de presă al instituţiei.

"Din ziua de 16 noiembrie 2015, echipei de la Biroul de presă al Patriarhiei Române i s-a alăturat domnul consilier patriarhal Vasile Bănescu, realizator de emisiuni la TRINITAS TV, care va prelua responsabilitatea de purtător de cuvânt al Patriarhiei Române", precizează sursa citată.

Părintele Constantin Stoica şi părintele Ciprian Apetrei îşi vor desfăşura în continuare activitatea la Biroul de presă al Patriarhiei Române, adaugă BOR.

Constantin Stoica declarase, pe 2 noiembrie, că preoții nu țin slujbe decât dacă sunt invitați, iar acestea se desfășoară doar în anumite contexte, nu în orice condiții. Oficialul BOR a adăugat că preoții nu au venit să sfințească clubul Colectiv sau să facă o slujbă, după tragedie, deoarece nu au fost invitați. 

Etichete: BOR, colectiv, Constantin Stoica, Patriarhie, purtator de cuvant bor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE