Părintele robotului R2-D2 din "Star Wars", găsit MORT în casa sa din MaltaTony Dyson, unul dintre părinții celebrului robot R2-D2 din seria "Star Wars", a fost găsit mort în Malta, conform unui anunț făcut vineri de poliția malteză.

Creatorul R2-D2, gasit mort in propria casa
Creatorul R2-D2, găsit mort în propria casă

Corpul britanicului în vârstă de 68 de ani a fost descoperit în casa sa din insula Gozo. Autoritățile au anunțat că va fi operată o autopsie pentru a se determina cu exactitate cauza decesului. Poliția exclude pista unei crime, potrivit Agerpres.

Citește și Următorul film din seria STAR WARS (Star Wars: Episode VIII) va fi lansat anul viitor

Robotul R2-D2 este unul dintre cele mai recognoscibile personaje din universul "Star Wars", fiind imediat îndrăgit de adulți și copii deopotrivă încă de la apariția primului film al seriei, "Star Wars: Episode IV — A New Hope" (1977). Tony Dyson, specialist în efecte speciale nominalizat la Emmy, a lucrat și la alte filme, printre care "Superman 2" și "Moonraker". De asemenea, el a conceput și a construit roboți pentru unele dintre cele mai mari companii de electronice din lume, printre care Sony, Philips și Toshiba.

Etichete: r2-d2, robot R2-D2, star wars, Tony Dyson

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE