Parinții lui Alex Pascu au dispărut dupa moartea fiului lor, în urma incendiului din Colectiv60 de familii au fost distruse în urma incendiului devastator din clubul Colectiv. Printre victime se numără și Alex Pascu, fiul vicepresedintei Federației române de scrimă. Alex Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity a decedat pe aeroportul din Paris, după ce fusese transferat la o clinică privată din Franța

Parintii lui Alex Pascu au disparut dupa moartea fiului lor, in urma incendiului din Colectiv
Parinții lui Alex Pascu au dispărut dupa moartea fiului lor, în urma incendiului din Colectiv
Foto: Teodora Maftei

În seara fatidică de 30 octombrie,  Alex Pascu, se afla in club pentru ca era unul dintre cei cinci membri ai trupei Goodbye to Gravity. Tanarul de 32 de ani a ajuns la spital in stare grava, cu arsuri interioare si exterioare grave.

Pentru a avea sanse mai bune de recuperare, Alex Pascu a fost transferat la o clinica privata din Franta, insa corpul lui a cedat pe aeroportul din Paris, acolo unde s-a si inregistrat decesul. Alex a fost condus pe ultimul drum de mii de cunostinte, insa parintii acestuia nu si-au revenit nici acum:
"Doamna Ana Pascu este cazuta psihic, nu si-a reluat munca la federatie, nici macar nu am vazut-o de atunci. Stiu ca nici sotul ei nu si-a reluat activitatea. Probabil ca au nevoie de timp pentru a se obisnui cu durerea, pentru a asimila ceea ce li se intampla. Este cumplit, Alex a ramas desfigurat dupa incendiul din Colectiv. Pentru sotii Pascu urmeaza clipe grele, pentru ca Alex era singurul copil", a declarat un apropiat a foatei mari sportive, pentru CANCAN.ro.

Etichete: Alex pascu, Ana Pascu, colectiv, Goodbye to Gravity

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h