Părinții protestează vineri: Sunt revoltați că directoarea de la grădinița Flipper e în libertateMai mulți părinți vor protesta, vineri, în Piața Victoriei, nemulțumiți fiind că directoarea de la grădinița Flipper, filmată în timp ce agresa copiii, a fost lăsată în libertate.

Parintii protesteaza, vineri, Piata Victoriei: Sunt revoltati ca directoarea batausa e in libertate
Părinții protestează, vineri, Piața Victoriei: Sunt revoltați că directoarea bătăușă e în libertate
Foto: evz.ro

Asociatia Mame pentru Mame si parintii din Romania pregatesc un protest, vineri, pentru a-si exprima revolta in legatura cu "modul in care autoritatile si justitia din Romania tolereaza violenta asupra copiilor", anunță asociația printr-un comunicat de presa.  Protestul va avea loc vineri, 8 Aprilie 2016, intre orele 17-20, in Piata Victoriei

"Asociatia Mame pentru Mame a luat act cu oroare de faptul ca directoarea gradinitei private fara autorizatie, Ioana Neagu, filmata in timp ce batea cu salbaticie in mod repetat copiii lasati de parinti in grija ei se plimba vesela si nestingherita in libertate, bucurand-se de primavara.  Asta pentru ca Judecatoria Sector 5 a considerat ca aceasta femeie, FILMATA in timp ce agresa fara menajamente si in mod repetat copii de varsta prescolara, NU ESTE UN PERICOL PUBLIC si ca bataia strasnica aplicala mai multor copii este doar 'o corecție izolată'.", explica sursa citata.

Din acest motiv, parintii copiilor agresati de Ioana Neagu, Asociatia Mame pentru Mame precum si multe comunitati de parinti, bloggeri de parenting si simpli cetateni au decis sa organizeze un protest in Bucuresti si in tara prin care sa comunice autoritatilor ca parintii responsabili si iubitori din Romania nu mai tolereaza modul in care autoritatile ignora violenta asupra copiilor, transmit organizatorii protestului.

CITEŞTE ŞI NOI IMAGINI de la grădiniţa din Cotroceni, unde copiii erau TERORIZAŢI de directoare VIDEO 

"Tinuta in care sunt invitati protestatarii sa vina este ALB si NEGRU – pentru a simboliza faptul ca, in ceea ce priveste agresiunea asupra copilului, nu exista nuante de GRI; legea este clara si ea trebuie sa protejeze copiii impotriva violentei de orice fel. Solicitam ferm ca toate autoritatile sa aplice o politica de TOLERANTA ZERO pentru orice fel de caz de agresiune a unui adult asupra unui copil.", adauga asociatia.

Directoarea de la Grădiniţa Flipper din Cotroceni, acuzată că a bătut trei copii, a fost plasată, prin decizie a instanţei, sub control judiciar. Ioana Neagu a fost reţinută de Poliţie pentru 24 de ore și a fost prezentată, joi, în instanţă cu propunere de arestare preventivă. Cererea procurorilor a fost respinsă însă de magistraţii de la Judecătoria Sectorului 5. 

În motivarea deciziei de punere sub control judiciar, judecătorul de drepturi și libertăți susține că părinții sunt de vină pentru că nu s-au interesat să vadă dacă grădinița are autorizație din partea Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar (ARACIP).

Acesta mai consideră că părinții sunt direct responsabili de ce li se poate întâmpla copiilor lor dacă merg la o grădiniță neautorizată. În acest caz urmează a se stabili care a fost gradul de răspundere al administratorului de grădiniță.

Magistratul mai arată că, deși sunt indicii temeinice că directoarea a comis trei infracțiuni de rele tratamente aplicate minorului, nu există motive să se creadă că le va săvârși din nou pentru că grădinița a fost închisă. În plus, Ioana Neagu nici nu are antecedente.

Etichete: directoare Flipper, gradinita flipper, părinţi, protest

0/2 COMENTARII
Nivia
07 Apr 17:48
+0
VOTURI
-0
Să mergem cât mai mulţi, îmbrăcaţi în alb şi negru. Acum e momentul să arătăm că ne pasă.
Matos Imobiliare
07 Apr 10:21
+0
VOTURI
-0
Nu suntem singurii, dar suntem cei mai buni, Matos Imobiliare Campina !!Prin noi vinzi, cumperi, inchiriezi iar ofertele voastre nu vor ramane in rama, deci ne poti suna la sigur 0727571981!!
Sau viziteaza-ne site-ul oficial!!!

http://matosimobiliare.ro/

In perioada 01.04-31.05, comisionul nostru este de doar 2,5%!! Grabeste-te ofertele "zboara" cat ai clipi!!

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE