Paris Jackson crede că tatăl ei a fost ucis: "A fost o înscenare. A fost o minciună"Fiica lui Michael Jackson, Paris Jackson, este convinsa ca tatal sau "a fost ucis", adevarul fiind "evident pentru intreaga familie" si pentru toti prietenii artistului, a declarat fata intr-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

Paris Jackson crede ca tatal ei a fost ucis
Paris Jackson crede că tatăl ei a fost ucis

"Este evident. Toate lucrurile indica acest lucru. Se pare ca este o intreaga teorie a conspiratiei si suna a minciuna, dar toti fanii adevarati si toti membrii familiei stiu asta. A fost o inscenare. A fost o minciuna", a declarat Paris Jackson pentru Rolling Stone, potrivit news.ro.

Intrebata cine ar fi dorit ca Michael Jackson sa moara, tanara a spus ca "foarte multe persoane" au avut probleme cu el.

"Sigur ca vreau dreptate, dar este un joc de sah. Si incerc sa joc corect. Doar atat pot spune deocamdata. La un moment dat, a spus (Michael Jackson, n.r.): ", a mai declarat Paris Jackson, amintind de afirmatii similare facute de Lisa Marie Presley, a doua sotie a megastarului, intr-un interviu acordat realizatoarei de televiziune Oprah Winfrey.

Etichete: copii Michael Jackson, Michael Jackson, Michael Jackson a murit, Michael Jackson ucis, Paris Jackson

0/1 COMENTARII
Lupsa
25 Jan 14:40
+0
VOTURI
-0
Oferta care merita: castigi pe internet. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:onlineproiect86@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE