Pariuri speciale pentru un meci cat o calificare - Romania - AlbaniaRomania are nevoie de victorie, duminica, de la ora 22:00, pe Parc Olympique Lyonnais, pentru a atinge faza optimilor de finala la EURO 2016. Adversarul este cel mai modest din grupa - Albania, dar o nationala ce a demonstrat ca se va lupta pana “la ultima picatura de sange” pentru a face istorie. Un astfel de meci “special” avea, evident, nevoie si de unele pariuri online speciale, iar mai multe case de pariuri ne-au pregatit anumite optiuni ce trebuie neaparat analizate.

Euro 2016: Romania - Albania
Euro 2016: Romania - Albania
Foto: B365

Echipa gazda sa primeasca un penalty - la o cota de 5,50 la UNIBET

Nationala Romaniei a ramas in cartile calificarii cu sanse reale datorita unui penalty transformat de Bogdan Stancu in partida cu Elvetia. De o lovitura de la 11m au beneficiat “tricolorii” si in meciul de debut, contra Frantei. Cu siguranta ca “ulciorul nu merge de multe ori la apa”, dar o poate face de trei ori, totusi? Unibet ne ofera o cota de 5,50 pentru ca Romania sa primeasca un al treilea penalty in trei dispute consecutive de la Campionatul European.

Sa marcheze si sa fie avertizat  - Bogdan Stancu - la o cota de 18,00 la UNIBET

Unul dintre cei mai huliti “tricolori”, fotbalistul turcilor de la Genclerbirligi si-a asumat responsabilitatea de lider al atacului si a executat ambele penaltyuri obtinute de Romania, in meciurile cu Franta si Elvetia. Asadar, Bogdan Stancu este singurul din tabara noastra ce a gasit plasa portilor adverse. Cum Anghel Iordanescu pune mare pret pe faza defensiva, n-ar surprinde sa-l regasim pe fostul atacant al Stelei si-n propria jumatate. Combinatia celor de la UNIBET, Bogdan Stancu sa marcheze si sa fie avertizat, este atat unica, cat si destul de posibila. Cota de 18 merita o investitie.

Romania marcheaza prima si castiga - la o cota de 2,45 la Unibet

Lucrurile sunt destul de clare inaintea ultimei etape - Romania are nevoie de victorie pentru a merge mai departe. Asta inseamna ca jucatorii condusi de pe banca de Iordanescu vor incerca sa puna sub presiune poarta aparata de Berisha inca din primele momente. De altfel, “tricolorii” au inceput tare ambele partide de pana acum, cu Elvetia chiar deschizand scorul. Pentru ca Romania sa deschida scorul, iar la final sa castige, Unibet ofera o cota de 2,45 - una de care trebuie profitat.

Unibet este agentia de pariuri online care ofera cele mai multe optiuni de pariere pentru meciul Romania – Albania (440). Viziteaza www.unibet.ro pentru a vedea oferta completa.

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE