Parlamentarii au pus gând rău vacanţei de vară. Ce li se pregăteşte elevilorPe motiv că trei luni de vacanţă de vară este prea mult, comparativ cu concediile părinţilor, mai mulţi parlamentari PDL vor să se înfiinţeze şcoala de vară pentru elevi.

Parlamentarii au pus gand rau vacantei de vara
Parlamentarii au pus gând rău vacanţei de vară

Mai mulţi parlamentari PDL şi-ar dori ca elevii să meargă la şcoală şi în timpul vacanţei de de vară, iar în acest sens ei au iniţiat un proiect de lege. Potrivit România TV, aceşti parlamentari consideră că vacanţa de vară de trei luni este prea mare, comparativ cu concediile de două, trei sau patru săptămâni ale părinţilor. Astfel, în toată această perioadă, în care părinţii sunt la serviciu, copiii rămân nesupravegheaţi, stau foarte mult în faţa televizorului sau a computerului sau chiar intră în anturaje periculoase.

În consecinţă, aleşii PDL cer ca în timpul verii să se organizeze cursuri, multe dintre ele urmând să aibă un caracter cultural-educativ. Spre exemplu, ei spun că s-ar putea face drumeţii, s-ar putea merge la concerte sau s-ar putea vizita oraşe şi ţări străine, scrie romaniatv.net.

Acesta nu este singurul proiect de lege care îi vizează pe elevi, unii parlamentari PSD propunând organizarea cursurilor de după şcoală, pe lângă biserici.

Etichete: elevi, parlamentari, pdl, şcoală, vacanţă, vacanţa de vară

0/4 COMENTARII
romanul dac
27 Oct 16:13
+0
VOTURI
-0
idei cretine de la cretini rupti de realitatea din romania. poate fi buna doar pentru cativa sclavi corporatisti...
gabi
26 Oct 17:52
+0
VOTURI
-0
si cine plateste biletele de intrare la spectacole, cine plateste drumetiile la munte sau excursiile in afara tarii. jegosii astia din politica romaneasca habar nu au pe ce lume traiesc, habar nu au cum traiesc romanii, habar nu au cat castiga romanii. ei se raporteaza la veniturile lor , obtinute din furat si cred ca toti au posibilitatea sa-si trimita copii in excursii prin tara si in afara tarii.
Cătălin
26 Oct 00:54
+0
VOTURI
-0
Lasați băi copilăria copiilor ! Numai pe asta nu o mai stricați cu ideile voastre care vă bese prin cap.
drumetu
25 Oct 22:06
+0
VOTURI
-0
concerte???drumetii??? prin tara si strainatate????? uau!!! cu ce bani bah comunisti ordinari ca ne-ati adus la sapa de lemn... pai e o intreaga tevatura sa duci o clasa la un muzeu si sa le iei o inghetata HUO voua si celor care v-au votat pe o galeata si un pumn de malai

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE