Parlamentul decide mâine soarta Elenei Udrea. Cererea DNA de arestare a ajuns la Camera DeputaţilorMâine, conducerea Camerei Deputaţilor va stabili când se vor întâlni membrii Comisiei Juridice şi apoi plenul Camerei Deputaţilor pentru a stabili dacă vor accepta cererea DNA de arestare a Elenei Udrea în noul dosar.

Parlamentul decide maine soarta Elenei Udrea. Cererea DNA de arestare a ajuns la Camera Deputatilor
Parlamentul decide mâine soarta Elenei Udrea. Cererea DNA de arestare a ajuns la Camera Deputaţilor
Foto: kanald.ro

Solicitarea DNA de arestare a Elenei Udrea a ajuns la Camera Deputaţilor în jurul orei 17.00. Conducerea Camerei Deputaţilor se va întâlni mâine dimineaţă, la 9.30, pentru a stabili termenii şi paşii în acest caz, anunţă Realitatea Tv.

De regulă, când se cere arestarea preventivă, Biroul Permanent trebuie să se întrunească de îndată pentru a stabili când şi ce paşi trebuie urmaţi. Apoi, Comisia Juridcă va stabili în trei zile lucrătoare dacă este de acord cu ridicarea imunităţia. Comisia Juridică are rol consultativ, iar poziţia acesteia va ajunge apoi în plen. Deputaţii au apoi termen 5 zile lucrătoare pentru a da un vot secret, cu bile, conform sursei citate.

Reamintim că DNA cere din nou arestarea ELENEI UDREA. Udrea este acuzată că a primit MITĂ 3,8 milioane de dolari, plus o creanţă de 900.000 de euro de la un om de afaceri, pentru ca acesta să cumpere, în continuare, energie ieftină de la Hidroelectrică. Totodată, Elena Udrea este acuzată că a solicitat scoaterea activului „Vila Săbărel" din patrimoniul Carmen Silva şi vânzarea acestuia la un preţ sub valoarea pieţei. Mai multe detalii AICI.

Etichete: Camera Deputatilor, Elena Udrea, ELENA UDREA ARESTARE

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE