Parlamentul României refuză propunerea lui Iohannis: Nu se reunește pentru respingerea amnistieiALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Deputații și senatorii nu se vor reuni mâine în ședință pentru a respinge amnistia și grațierea, așa cum a solicitat Klaus Iohannnis, după ce liderii deputaților PSD, PDL și PNL nu au ajuns la un acord, în urma unei discuții pe care au avut-o la Palatul Parlamentului.

Parlamentul Romaniei
Parlamentul României
Foto: realitatea.net

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Marian Neacșu, liderul deputaților PSD, George Scutaru, liderul deputaților PNL și Gheorghe Tinel, cel al democrat-liberalilor, nu au ajuns la o înțelegere privind convocarea pentru ziua de vineri pentru respingerea amnistiei și grațierii, conform realitatea.net.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Alianța Creștin-Liberală (ACL) solicită convocarea Parlamentului vineri pentru respingerea legii amnistiei și grațierii și pentru discutarea tuturor cererilor de încuviințare a urmăririi penale și arestării preventive în cazul mai multor parlamentari, a precizat joi candidatul ACL la prezidențiale Klaus Iohannis.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. "Le solicit președinților celor două camere, dl președinte Zgonea, dl președinte Tăriceanu și șefului lor, dl Ponta, să fie de acord să se întrunească birourile, să convoace de urgență Parlamentul pentru mâine, să se dezbată legea amnistiei și grațierii și să fie picată în Parlament. De asemenea, mâine să fie luate în discuție toate cererile de încuviințare, atât pentru urmărire penală, cât și pentru arestare preventivă, să fie încuviințate toate acestea, indiferent de culoarea politică a celor vizați. Trebuie să lăsăm justiția să-și facă treaba, trebuie să dăm un semnal românilor că ambii candidați vor stat de drept. Este ultimul moment în care, dl Ponta, puteți să demonstrați că ceea ce reclamați, că vreți stat de drept, și credeți... haideți să facem tot ce trebuie pentru a convoca Parlamentul și pentru a pune în practică aceste lucruri", a spus Iohannis într-o conferință de presă. Cu privire la șansa ca parlamentarii să se mobilizeze în aceste zile, liderul PNL a răspuns: "Este singura șansă pentru dl Ponta să demonstreze că el crede în statul de drept, este singura șansă. Dacă nu se convoacă Parlamentul pentru această lege pentru mâine (n.r. — vineri), ce să mai credem? Vorbe, vorbe, vorbe...", a declarat Iohannis,

Etichete: Klaus Iohannis, legea amnistiei, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h