Partenera de viaţă a lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, audiată la Parchet, luniPartenera de viaţă a lui Dan Condrea, basarabeanca Uliana Ochinciuc, este audiată luni pentru prima dată de procurori în dosarul dezinfectanţilor diluaţi ai Hexi Pharma. Între timp, directorul de producţie de la firmei a recunoscut în faţa procurorilor de la Parchetul General că produsele au fost diluate.

Partenera de viata a lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, audiata la Parchet, luni (Foto romaniatv.net)
Partenera de viaţă a lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, audiată la Parchet, luni (Foto romaniatv.net)

Ancheta în cazul dezinfectaţilor diluaţi de la Hexi Pharma continuă cu noi audieri, dar şi cu alte diferite ridicări de documente de la sediul Hexi Pharma. Potrivit România TV, soţia lui Dan Condrea, basarabeanca Uliana Ochinciuc, este audiată luni pentru prima dată de procurori.

Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, în arest la domiciliu: "Nu am voie să declar nimic"

Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, a fost plasată în arest la domiciliu, prin decizie a instanţei. Judecătoria sectorului 5 a respins, sâmbătă, cererea procurorilor de la Parchetul General de arestare preventivă a directorului Hexi. Decizia nu este definitivă.

Parchetul General: Flori Dinu a coordonat personalul de la Hexi care a indus în eroare spitalele

Procurorii de la Parchetul General au transmis că directorul general al firmei Hexi Pharma, Flori Dinu, deși știa că produsele companiei nu respectă specificaţiile din etichete, a coordonat, la instigarea lui Dan Condrea, personalul societăţii care a promovat produsele și a indus în eroare spitalele.

 

Etichete: audieri parchet luni 30 mai 2016, dosar dezinfectanti diluati, dosar hexi pharma, Uliana Ochinciuc

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE