Percheziții informatice și audieri de martori, după moartea lui Dan Condrea (Hexi Pharma) UPDATEAnchetatorii vor efectua percheziții informatice și vor audia martori în dosarul privind decesul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare. Între timp, partenera de viaţă a patronului Hexi Pharma, Uliana Ochinciuc, care a venit luni la sediul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, a recunoscut cadavrul ca fiind al lui Dan Condrea, au declarat surse din cadrul Serviciului Medical Ilfov pentru MEDIAFAX. Necropsia va continua şi marți, când medicii legişti se vor axa asupra cordului.

De asemenea, în dosar se va face o constatare genetică și se va realiza o expertiză tehnică a mașinii implicate în accident.

Partenera de viaţă a patronului Hexi Pharma a ajuns, luni, la sediul Serviciului de Medicină Legală Ilfov pentru procedurile privind identificarea cadavrului, însoţită de alţi doi apropiaţi.

Femeia a stat aproximativ o oră şi jumătate împreună cu poliţişti şi cei de la medicina legală. Surse din cadrul Serviciului Medical Ilfov au declarat pentru MEDIAFAX că femeia a recunoscut cadavrul ca fiind al lui Dan Condrea.

Potrivit sursei citate, au fost aduse la serviciul de medicină legală şi probe din locuinţa lui Dan Condrea pentru a fi făcute testele ADN.

Autopsia în cazul lui Dan Condrea a fost finalizată, luni, urmând ca documentele să fie trimise procurorilor. Procurorii au cerut şi o analiza ADN, pentru a se stabili cu certitudine că este vorba despre Dan Condrea, test care va fi făcut la Institutul de Medicină Legală Bucureşti, la cererea serviciului judeţean, şi va fi gata în cel puţin două zile, precizează surse IML.

Poliţiştii au reluat, luni dimineaţă, cercetarea la faţa locului după ce le-au întrerupt duminică seara.
Procurorul General al României, Augustin Lazăr, a declarat, luni dimineaţa, că patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi urmat să fie audiat luni în dosarul privind dezinfectanţii diluaţi şi că "s-ar fi întâmplat mai multe lucruri", informaţii pe care Dan Condrea le-ar fi ştiut.

"În ultimele cateva zile organele judiciare, sub coordonarea procurorilor, au ridicat mai multe documente, contracte de vânzare-cumpărare încheiate de fimă cu spitalele din Bucureşti şi din împrejurimi. Astăzi se putea evalua şi se va evalua care este prejudiciul în acest caz. Era imineantă chemarea celui în cauză pentru a i se aduce la cunoştinţă învinuirea. Se puteau lua măsuri preventive. Există indicii că astăzi urma să fie audiat şi se puteau întâmpla mai multe lucruri. Cei implicaţi în cauze ştiu întotdeauna ce urmează să se întâmple", a declarat Procurorul General al României, Augustin Lazăr la sediul Parchetului General.

Surse judiciare au declarat că datele preliminare ale anchetei privind accidentul în urma căruia omul de afaceri Dan Condrea a decedat ar arăta că este vorba despre o sinucidere. Dosarul privind accidentul patronului Hexi Pharma va fi preluat, luni, de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Potrivit unor surse medicale, citate de Agerpres, luni s-a finalizat o primă parte a necropsiei, fiind prelevate multe probe, tot ceea ce s-a recoltat urmând a fi analizat de către INML.

La necropsie s-a observat că trupul neînsuflețit prezenta foarte multe leziuni și fracturi la cap, coloană vertebrală, torace, abdomen, dar și rupturi de organe. Aceleași surse susțin că trupul neînsuflețit poate fi ridicat de la IML Ilfov pe baza unui proces verbal de identificare.

Etichete: dan condrea, Hexi Pharma, IML, necropsie, rani, recunoastere cadavru, Uliana Ochinciuc

0/1 COMENTARII
Cris
24 May 07:48
+0
VOTURI
-0
Din toate masurile intr-un dosar, perchezitiile informatice mi se par cele mai stupide. Pai ce, e vreunul tampit sa mai lase ceva pe vreun hard-disk dupa ce a furat de-a spart?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE